Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Sobreviure sota un regim Vaticanista, situació de les dones i la gent LGTBI a Polònia

Data:Dijous 26 Novembre, 2020, 18:00 - 20:00
Organitzador*:ALL de gràcia
Descripció: Sovint pensem que les nostres condicions actuals son irreversibles, que les metes assolides no es poden perdre, que les condicions actuals han de mantenir-se o millorar... És un miratge!!.
A Polònia la situació és dura, ara mateix el Tribunal Suprem vol prohibir l’avortament per mal formacions, i més de 100 ajuntaments s’han declarat lliures “d’ideologia LGTB”... Tampoc estem nosaltres tan lluny de Polònia, al Pirineu no hi ha cap clínica que practiqui la interrupció de l’embaràs, i caldria veure que passaria si la llei Gallardón hagués prosperat...
Per altra part a Polònia han donat un exemple de combativitat i les protestes estan fent dubtar al govern del PIS de tirar endavant la prohibició, l’església i la dreta estan espantades per el qüestionant de la preponderància del catolicisme que fins ara ningú s’havia atrevit a fer.
Volem fer un acte de solidaritat amb el valent poble polonès i també de reflexió sobre la nostra pròpia situació, comptarem amb la intervenció d’una companya de Polònia.
Lloc:Ateneu llibertari
Adreça:C/Alzina num5 (metros Joanic i Fontana)
 
 
Sindicato Sindicat