Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

IV Fira del Llibre Anarquista del Maresme


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Divendres 27 Setembre, 2019, 18:00 - 00:00
Organitzador*:Fira del Llibre Anarquista del Maresme
Descripció: DIVENDRES 27

18.00h [Taula rodona]
Habitatge i okupació
Una reflexió i confrontació col·lectiva enfocada sobre el tema de l’habitatge al Maresme. Des de les amenaces al desallotjament de les okupes, fins als desnonaments de cents de famílies. L’especulació immobiliària salvatge a una zona venuda al turisme, fa que la lluita s’intensifiqui cada vegada més.
PACC Mataró, Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme, Nabat i La Bruna Cso.

20.00h [Documental]
Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra.
En els darrers temps, la llegenda que diu que «vivim del turisme» ha començat a ser fortament qüestionada. La intenció del documental és trencar el discurs hegemònic i tractar aspectes que habitualment no surten als mitjans de comunicació. A través de testimonis de persones relacionades amb el món del turisme, l’acadèmia, l’ecologisme i altres anònimes que habiten a Mallorca.
A càrrec del col·lectiu Tot Inclòs.
+ info: http://totinclos.cat/

21.30h Sopar

22.15 [Recital]
Pelos y hogares, poemario trans*
“Me siento maldito conejo de Alicia. ¿De qué corres, a dónde vas? ¿Qué sería del mundo sin la escritura que brota del cuerpo en transición? ¿Podríamos imaginar un mundo?”. Aquest és el poemari amb el que Bruno ens convida a fer de les lletres pell. I de la pell, acció. Entre metàfores, històries viscudes, així com infinites imaginacions l’autor inicia un cicle d’escriptura trans*figurada que disloca normativitats literàries i estètiques plasmades en paper.
A càrrec de Bruno Cimiano
Lloc:CNT Mataró
Preu:0
 
 
Sindicato Sindicat