Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

PROTESTA PER LA CAMPANYA DE LA GENERALITAT FOMENTANT EL CONSUM DE LÀCTICS A LES ESCOLES

Data:Diumenge 27 Maig, 2018, 11:00 - 13:00
Organitzador*:269Life Catalunya
Descripció: La Generalitat promou el consum de llet de vaca a les escoles públiques i li atribueix la qualitat d' "aliment insubstituïble". Volem dir, ben alt i ben clar, que la Generalitat MENTEIX. La llet de vaca és un aliment pobre en proteïnes i ferro, i la quantitat i varietat d'altres minerals (incloent el calci), vitamines i greixos que aporta són presents també en multitud d'aliments vegetals, com ara els llegums i les verdures.

És un absurd biològic afirmar que els vostres fills i filles, que són individus post-lactants, necessiten la secreció mamària d'una altra espècie, dissenyada biològicament per satisfer les necessitats nutricionals del vedell, i no de l'humà.

Quin és el motiu real d'aquesta campanya? ELS DINERS. La indústria làctia europea està veient com els seus beneficis baixen any rere any, i a causa d'això s'impulsen aquestes campanyes ENGANYOSES, que no busquen la salut de la infància, sinó incrementar els ingressos de les corporacions.

I, sobretot, la producció de llet de vaca és una de les formes més cruels i despietades d'explotació animal, perquè separa mares i cries, causant un dany psicològic atroç a aquests animals.

Ni els vostres fills i filles necessiten consumir llet, ni les vaques mereixen patir aquesta crueltat.
Lloc:Arc de Triomf (Barcelona)
Mira també:www.facebook.com/events/126285708238941/
 
 
Sindicato Sindicat