Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

Dia Internacional de Sensibilització vers la Sobredosi

Data:Dijous 31 Agost, 2017, 17:00 - 22:00
Organitzador*:CATNPUD
Descripció: Des de la Xarxa Catalana de Persones que Usen Drogues (CATNPUD), en ocasió del Dia Internacional de Sensibilització vers la Sobredosi, volem denunciar que les persones amb experiències de consum de substàncies psicoactives no només hem de lluitar contra l’estigma social, la desigualtat i l’exclusió, sinó que també som les principals víctimes d´una Guerra contra les Drogues que ens exposa a riscos evitables, incloent morts per sobredosi.

La priorització de mesures punitives reflecteixen un menyspreu de la centralitat i interconnexió dels drets humans, així com manca de corresponsabilitat i transparència en les polítiques de drogues. D’aquí la urgència d’un canvi de paradigma que prioritzi el benestar en mesures sociosanitàries integrals, i emparin les nostres demandes (veure'ls en www.catnpud.org/sobredosi).

Per això us volem convidar a participar de l’acte, portant una planta per recordar a les persones mortes en la Guerra contra les Drogues.

També podeu donar suport compartint els vostres testimonis a través de les xarxes socials, utilitzant els hashtags: #NoMésMortsPerSobredosi #OverdoseAware2017
Lloc:Plaça Sant Jaume de Barcelona
Mira també:www.facebook.com/events/1586707001399897/
 
 
Sindicato Sindicat