Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Trobada

programacion centre social can masdeu

Data:Diumenge 02 Abril, 2017, Tot el dia
Organitzador*:La Recolectiva
Descripció: Este domingo abriremos por ùltima vez en este trimestre, antes de hacer un paròn por la Semana Santa y recargar las pilas en vista del tiròn final de primavera, que comenzarà el domingo 14 de Mayo, una semana antes de la fiesta Mayor de la Vall. Este domingo l@s companyer@s de la Recolectiva abriran el centro social y van a ofrecer una programaciòn centrada en el conflicto en Palestina pero tambièn en una forma muy original y positiva de apoyar en esas tierras al otro lado del Mediterraneo, explicandonos las campanya de recolecta de olivas. Por la manyana habràa actividades infantiles y para preparar el paladar al buen gusto habrà una cata de aceites de la Peninsula y como siempre, despuès de comer, unos buenos conciertos.



PROGRAMA



Tot el Dìa: Exposició fotogràfica



- Del primer viatge que la Recolectiva va realitzar en va esdevindré un recull de fotografies on s'evidencia la violència per part de l'exèrcit i de l'estat israelià. Amb l'objectiu de mostrar al món la situació de la població palestina, l'exposició és una denuncia del genocidi que pateix Palestina. L'exposició està enmarcada en la campanya de sensibilització local, necessària per desmentir les informacions manipulades que emeten els mitjans de comunicació.



Podreu veure l'exposició a la sala Rurbar.



MATÍ



11h Esmorzar i activitats infantils



- El joc és la millor manera d'aprendre, és per això que amb les activitats infantils es pretén sensibilitzar a les més petites amb la causa palestina. Els jocs mostraran de forma constructiva com la ocupació afecte a la població palestina. Un exemple és el joc del mapa, similar al joc de les cadires, on cada cop l'espai és més petit i per tant les persones s'han de desplaçar. A més,

si porteu la vostra samarreta podreu marxar amb un bonic estampat.



Aquesta activitat es durà a terme a l'exterior de la casa! Vine amb la teva família, fills/es, germans/es, cosins/es...però sobretot amb la criatura que portes a dins!



12.15h: Ruta pel projecte de Can Masdeu



12.30h Xerrada Presentació de la Campanya d'olives a Palestina 2017



- Col·lectiu autònom d’activistes amb seu a Catalunya que organitzem activitats i campanyes de solidaritat i de resistència amb Palestina. A través de l’autogestió financem les nostres accions als territoris ocupats palestins mitjançant els diferents esdeveniments que organitzem, principalment a Catalunya i en altres regions europees. La Campanya de Recol·lecta d’Olives és una acció directa de solidaritat en el terreny amb la famílies Palestines que necessiten ajuda per poder realitzar la seva recol·lecta. És una acció que es repeteix, juntament amb la plantació d’oliveres a l’hivern, anualment i que convida a internacionals a poder solidaritzar-se, conèixer i treballar braç a braç amb la població local.



La xerrada es realitzarà a la sala Rurbar.



13h Cata d'oli.



El Mediterraneo es el Mediterraneo y las tradiciones agrìcolas son parecidas. Aprovechando el tema de olivas a Palestina, vamos a saborear 4 diferentes tipos de aceite ecològico procedente de variedades de olivas de la Peninsula. Porquè de eso se trata: el placer para el paladar no se limitarìa solamente al vino y tambièn el aceite, que tanta importancia tiene en la dieta mediterranea, merece tambièn ser apreciado en sus gran diversidad. Degustaremos como buenos somelieres la variedades Arbequina, Cornicabra, Hojiblanca y Picual.


14h Dinar Popular



- De la mà d'un dels membres de la Recolectiva, podrem gaudir d'un gran dinar vegà i popular, amb alguns dels ingredients més típics a Palestina. Amb aquest dinar compartirem un dels millors moments del dia en bona companyia i ambient.



Dinarem fora, per gaudir del bon temps!


16.30h Concerts:



- Betamorfosis, és un grup de dancehall combatiu en català i castellà procedent de Sant Feliu de Llobregat. Les seves lletres són principalment antipatriarcals.


- Resiliència és un projecte de rap en català procedent de Manlleu.

Aquest projecte neix de les ganes de compartir idees al voltant de tot allò que ens preocupa. Va començar a caminar el setembre del 2012, quan, després de molt parlar sobre els temes que voliem tractar, vam tenir clar què voliem transmetre i com voliem fer-ho: ser molt crítics però alhora constructius isobretot, positius.



Els concerts es duran a terme a l'exterior de la casa!
Lloc:can masdeu
Adreça:camì antic de st.llater s/n 08035
Preu:contribucio voluntaria
Mira també:canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat