Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Debat sobre festa i discriminació als espais Alliberats

Data:Dissabte 04 Febrer, 2017, 17:00 - 22:00
Organitzador*:CSOA L'Astilla
Descripció: L'Assemblea del CSO l'Astilla proposa:

Debat sobre festa i discriminació als espais alliberats

Fa un temps que a l'assemblea del CSO l'Astilla ens estem plantejant la realitat del nostre espai. Ens definim com un espai en el que certes actituds (sexistes, masclistes, LGTBfobes, racistes, especistes...) no són acceptades. Tot i això, aquestes es continuen donant dia a dia en els nostres espais. De fet, tot i que les agressions directes cada cop són menys tolerades (i cada vegada hi ha més protocols que ens ajuden a evitar-les o a reaccionar-hi), tenim la sensació de que hi ha un seguit d'agressions que encara ens costa més gestionar, com per exemple la d'un grup que des de l'escenari ataca un col·lectiu. També ens plantejem on està el límit de la censura. No és cert que als nostres espais sovint s'escolta música sexista, lletres que parlen de normativitat i d'amor romàntic? Volem obrir un espai de debat on poder parlar d'aquesta realitat, aprofundint en allò que més ens toca, i volem que aquest espai estigui obert a la participació de la gent i col·lectius que comparteixen les nostres inquietuds.
Totes aquestes inquietuds venen de la intenció humil de donar resposta a molts problemes que trobem en el nostre dia a dia a l'espai. No som un col·lectiu que acostumi a tractar temes d'aquest caire, ja que som l'assemblea de gestió d'un espai okupat i no un col·lectiu que es dediqui exclusivament a afrontar aquests problemes, però veiem la necessitat de parlar-ho i creiem que solxs no podem fer-ho. Per això fem aquesta crida a espais o col·lectius que es troben amb aquestes problemàtiques o que ja porten temps treballant-les.
Entenem que hi ha una feina feta molt àmplia al voltant de les agressions sexuals i nosaltres volem posar l’accent en coses més concretes. Volem repensar l’espai de festa des d’una perspectiva feminista, anar més enllà de les agressions sexuals directes individuals i centrar-nos en les col·lectives.


Confirmeu Assisteència como col·lectiu o individualitat si us plau
astillaexpropiada(a)riseup.net
Lloc:CSOA L'Astilla
Adreça:Avda. Vilafranca 22 Metro Torrassa (No es permeten gossos)
 
 
Sindicato Sindicat