Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Ateneu de Can Batlló: La vaga de lloguers i el comité de desenfa econòmica 1931.


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Divendres 14 Octubre, 2016, Tot el dia
Organitzador*:Espai Veïnal Autogestionat Can Batlló
Descripció:
14 d'octubre 19h Xerrada a càrrec de Manel Aisa de l'Ateneu Enciclopèdic Popular: La vaga de lloguers i el comité de defensa econòmica de 1931. Una reflexió sobre el dret a l'habitatge.

L’ATENEU DE CAN BATLLÓ: UNA APOSTA PER LA FORMACIÓ DELS MOVIMENTS SOCIALS
L’Espai Veïnal Autogestionat Can Batlló, lloc de trobada entre veïnes, de complicitats entre militants, de creació artística i de cerca d’alternatives, vol embrancar-se en una nova proposta de formació tan per a les que formem part de la gestió del projecte com per a tota Barcelona. Hem de seguir creant aquest projecte d’autogestió veïnal i per a això necessitem seguir aprenent d’altres projectes i propostes i ampliant els nostres coneixements sobre economia, medi ambient, opressions de gènere, la legislació vigent, etc.
En aquesta línia, la Comissió d’Activitats vol recuperar la bella tradició dels Ateneus a Catalunya com a centres de formació del moviment obrer on nodrir-nos de coneixements per seguir construint alternatives.
El concepte de l’Ateneu ens resulta inspirador per què respon a les nostres necessitats: construir un espai formatiu d’igualtat (pel lliure accés i la dinàmica organitzativa), de lluita (entenent que el coneixement és una gran arma contra la opressió i ens fa lliures) i no academicista (apropant-se a la formació des de la pràctica i la recerca conjunta).
Lloc:Can Batlló (La Bordeta-Sants)
 
 
Sindicato Sindicat