Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Bella La Vall @ Can Masdeu (PIC)

Data:Diumenge 22 Maig, 2016, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció: Programació diumenge 22 de Maig. Balla la Vall!!!

Desde una Vall bien regada por las lluvias de la semana pasada y en la cual seguimos saboreando los buenos momentos vividos el sábado en la Festa Major de la Resistencia, tenemos el gusto de volver a convocaros a una nueva fiesta donde la música, los cuentacuentos, los talleres de danza y las charlas informativas y pases de documentales se entrelazarán.
Para todas las que queráis venir a disfrutar y compartir con nosotras el regalo que nos hacen diversas artistas con su arte, para las que queráis participar de alguno de los talleres de danza que hay organizados, para las que queráis estar informadas de las diversas luchas y resistencias que están teniendo lugar actualmente contra la destrucción del planeta y para disfrutar de un día de primavera en las montañas de Barcelona. Para todas vosotras este domingo 22 de mayo volvemos a abrir las puertas del Punt d'Interacció de Collerola de la Vall de Can Masdeu.

Echadle un vistazo al programa, os estaremos esperando.

Salud y alegría

https://www.facebook.com/events/1735266766686482/

MATÍ

11-14h Dansa: Taller de processos creatius

L'objectiu d'aquest taller és a través de la dansa i exercicis de neteja energètica vincular-nos des d'un estat net i meditatiu amb la creació, deixant-la sortir sense filtres mentals, en el seu estat pur.

Portat el teu propi mat

Limit 20 persones. Inscripcions a: victoriaeugeniama ARROBA outlook.com

12-13h Contacontes: "Els Contes de l'Estel"

L'Estel és una nena que ve de les estrelles per recordar-nos qui som i d'on venim. I sempre ve carregada d'històries per compartir i cançons per ser cantades. La voleu conèixer?

Activitat dirigida per famílies i públic infantil, duració aproximada 1 hora

12:00-14:00 - Xerrada: El MIDCAT

El Midcat és un projecte energètic que pretén la creació d'un gran gasoducte que uneixi la xarxa gasística espanyola amb l'europea, per tal de donar un abastiment de gas nord-africà i per tal de crear un mercat únic europeu del gas. Dos companys de la Plataforma Gasoducte Martorell-Figueres vindran per explicar-nos de què tracta aquest projecte, quin ha sigut l'impacte ambiental que ja ha tingut en el territori la construcció del primer tram, així com a quina idea de model econòmic i energètic està lligat aquest megaprojecte d’infraestructura energètica.

TARDA

16-19h Taller de Twerking

Los talleres de twerking son una plataforma para compartir saberes descoloniales, feministas y empoderadores. Nuestro cuerpo es político, y el twerking es una entre muchas otras estrategias para recuperarlo desde el placer. Compartiremos conocimientos relacionados con nuestro chacra raíz, el “ghetto del cuerpo”, donde reside la energía kundalini esperando a ser liberada. Trae ropa cómoda… y sexy! Ropa con la que te sientas atractiva/vo, pero sin restricciones (NO tejanos ceñidos…). El taller está abierto a todos los géneros y sexos, y también a las niñas y niños.

Con Fannie Sosa y Poussy Draama

Plazas limitadas, para asistir escribe a poussydraama ARROBA gmail.com

16:00 - 16:45 - Documental: Disobedience (2016) VOSE - 41 minuts

El futur del planeta està realment amenaçat. En els últims anys hem sigut testimonis de tempestes brutals sense precedents, vessaments de petroli massius que s’han estés pels oceans, afectant la vida marina, i també de les temperatures més elevades que mai no s’han registrat en tota la història de la humanitat. El canvi climàtic és real, ja està aquí i poder revertir els seus efectes adversos depén de la voluntat de les persones i les accions que aquestes poden dur a terme. Aquest és l’argument principal que articula el documental Disobedience. Vine a veure’l!

16:45 - 17:30 Ende Gelaende! - (Fins aquí hem arribat!)

Entre el 13 i el 16 de Maig de 2016, més de 4000 activistes climàtics de tota Europa s’han desplaçat a l’est de Berlín (Alemanya) per realitzar accions massives de desobediència civil contra una de les explotacions de carbó a cel obert més grans d’Europa, en el marc de la campanya internacional “Allibera’t dels combustibles fòssils’ #Breakfree2016. En Kevin Buckland, activista climàtic, ens contarà de primera mà la seva experiència a aquesta sonada acció internacional anomenada Ende Gelaende.


CONCERTS

18h Ferran Savall & Judit Neddermann

Els dos cantants i compositors catalans presenten una suggerent proposta de concert; un concert a duo on s’intercalen composicions d’ambdós músics amb cançons tradicionals i de la mediterrània.
Ferran Savall i Judit Neddermann contraposen el seu repertori propi i el comparteixen en un concert que inclou, a més a més, melodies de la tradició catalana i d’evocació mediterrània. D’aquesta manera els dos músics pretenen crear una atmosfera d’intimisme i d’espontaneïtat a través del fil conductor de les seves cançons, tant en les improvisades melodies de Ferran Savall com en les sinceres lletres de Judit Neddermann.
Dues veus que s’acoblen i s’acompanyen a l’uníson i a la polifonia, dues trajectòries musicals que es retroben per desenvolup ar i posar en pràctica allò que més els agrada: compartir el moment musical.

19:30 Shake & Laü

Tres músicos eclécticos, rebosantes de ideas y creatividad se juntan a principios de 2016 con la idea de formar un grupo de versiones. A los tres les apasiona la música de raíces, pero parten con la premisa de no reproducir viejas fórmulas. ¡Imaginación al poder!
Así es como nace Shake & Laü, trío formado por Laura Pastor (voz), Antonio Fernández (contrabajo) y Ernesto Olvera (piano).
Y el grupo nació con un disco debajo del brazo, un EP de 6 canciones grabado en Unió Studio, donde podemos encontrar desde un boogie desenfrenado sobre una letra de Joaquín Sabina, hasta una cálida y a la vez cruda cover de Bruce Springsteen con aires de latin-jazz.

Shake & Laü propone alegría y diversión en sus directos, además de arreglos y armonías totalmente originales sobre temas que seguro te suenan. ¡Pruébanos!

http://www.shakeandlau.com/

21h Hora de Joglar

Hereus del més pur mestissatge i fills del folklore més d’arrel, Hora de Joglar són la punta de llança d’una de les vessants més interessants del panorama mestís a casa nostra. Més enllà dels sons llatins tant nostrats en la fusió festiva, Hora de Joglar ha sabut trobar el seu toc d’identitat en barrejar estils que ja coneixem amb el swing i també amb les músiques del món més balcàniques i de l’Europa de l’est.
Hora de Joglar són com un trobador, que més enllà de trobar en el seu nom l’evident reminiscència medieval, també té una innegable missió de pregoner, en el seu cas musical. Pregonen la seva música des del que podria prou ben ser un d’aquests poblets per on fa camí el seu trobador: Argelaguer. Un poble petit, de poc més de 400 habitants, però amb tradició musical per excel·lència en una comarca, La Garrotxa, també eminentment musical.
Argelaguer és un dels pobles que reparteix la l’autopista nacional al seu pas per La Garrotxa, el Pla de l’Estany, el Gironès i els dos Empordans, zones en les quals, a través de festes majors i festes d’estiu es van guanyar un nom aquesta colla de vuit músics ambiciosos.
Isard Camps (veu), Aniol Nebot (violí, guitarra i veu), Ricard Amaya (percussió i guitarra), Ferriol Virgili (bateria), Joan Tomàs (contrabaix), Michael Lecuyer (trombó i guitarra), Eloi Tomàs (saxo) i Marco Aparicio (teclat) formen ara una banda que després del seu primer disc, Gira el temps (RGB Suports, 2015), ja han portat per tot Catalunya, deixant per davant un futur que els crida a poder ser encara més els referents a les properes festes majors i a poder enviar aquest joglar per terres més llunyanes.

http://horadejoglar.com/
Lloc:Barcelona
Adreça:Antic Camí de St.Llatzer s/n 08035
Preu:contribució voluntaria
Mira també:canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat