Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Trobada

Programacio PIC Can Masdeu

Data:Diumenge 08 Maig, 2016, Tot el dia
Organitzador*:Can MAsdeu / La Pinya
Descripció: Bon dia!

Aquesta setmana a la Vall de Can Masdeu cedim l'espai del PIC per les companyes de La Pinya. La Pinya es un projecte de pedagogia activa que neix amb la intenció d'oferir un espai per a nens i nenes on s'acompanyi la seva educació de manera respectuosa i acord amb les edats dels infants . Amb quasi 12 anys de vida a les esquenes, el plantejament dels qui hi formen part parteix d'un ús autogestionat de l'espai, l'assemblea participativa com a eina de comunicació i el repartiment de tasques en comissions per tal de getionar i fer possible l'espai.

MATI

11H. Taller “Tejer con nuestros dedos”.

En este taller queremos dar la oportunidad de tejer con nuestros dedos y así poder desarrollar una conciencia sensible del movimiento de la mano, trabajar la motricidad fina, la conciencia corporal, la destreza y la voluntad. Cuando el niño aprende a tejer se torna inteligente en su voluntad. No existe tan sólo la inteligencia de la cabeza, sino también aquella de las manos y de los dedos. Tejer con los dedos es una actividad lúdica, que Mamás, Papas y Maestros/Acompañantes pueden disfrutar de hacer con los niñ@s.

Este taller está dirijido a niños a partir de 5 años, madres, padres, adolescentes, adultos, maestr@s, abuelas y abuelos!!

12H Taller d'acroioga bàsic

Has sentit a parlar de l'acroioga i tens ganes de volar? En aquest taller d'iniciació , de 2 hores de durada prepararem la confiança i el cos per fer acrobàcies bàsiques en parella, tot jugant i descobrint-nos i acabarem relaxant-nos amb una mica de massatge tailandès. No necessites experiència ni parella.

Si en tens, porta esterilla!

13H Taller de Qi Gong i 13H Taller de Qi Gong i Massoterapia Intuïtiva

El Qi Gong es una eina d' entrenament de la energia en conceptes orientals i un portal per preparar-nos a meditar. Aquest taller el farem servir per practicar la Massoterapia Intuïtiva, un concepte que pretén abordar el massatge com un repte per tal de trobar la manera de fer original i únic les formes en que un individu toca, així que comprendre més tard i amb més profunditat les tècniques o maneres que li son mes afins i fer-les seves. En aquest tast introductori treballarem part del vincle en comú relacionat amb la educació lliure, el joc simbòlic, etç.

TARDA

16H La Rúmbia Vallesnata

Víctor Pedrol i Chucho Díaz: La Rúmbia Vallesnata.

Un grapat de temes clàssics del Carib colombià combinats amb alguna rumbia del Vallès. Paseos vallenatos, sones, merengues i aires tropicals. Recordarem a Escalona, a Jorge Celedon, a Dusminguet i Pomada amb l'acordió diatònic i el güiro com a motors i 2 veus que explicaran històries del rerafons popular.

17H A l'abordatge! Conte-contes sobre la pirateria

Espectacle familiar on Rodrigo ens explicarà, mitjançant ninots i una petita escenografia, l'origen dels pirates del Carib: els bucaneros! Aprofitarem per saber per què els seus protagonistes van començar a robar, què menjaven, quines normes de conducte s'havien de seguir a les embarcacions o com escollien el seu capità.

Espectacle teatralitzat d'uns 40 minuts.

17H Presentació xerrada Llibre Llevadores casolanes del segle XX. Pràctiques, coneixements i vivències d'un ofici ( Ed. Bellaterra)

De la mà de la seva autora, farem un recorregut per la història de dues generacions de llevadores a partir d'entrevistes realitzades en el territori català :d'una banda, aquelles que van acompanyar l'embaràs i el part en l'època de la postguerra davant d'aquelles que van oferir els seus coneixements i sabiesa en el període postfranquista.Tant les unes com les altres donen el seu punt de vista respecte al que va significar treballar a les llars, quines dificultats van haver de sortejar així com quines son el grapat d'anècdotes que els va tocar viure.El llibre recull fets insòlits amb que aquestes dones es van haver d'enfrontar en la assistència d'embarassos i parts de la llar catalana i donen testimoni de l'evolució de rituals, instrumentals o formes d'abordar aquest ofici ancestral.

18H Filmoteca de curts!

Recull de diferents curts animats per a tota la familia.Una bona oportunitat per passar una estona visualitzant els curts que el Zoel ha seleccionat per vosaltres. Veniu a compartir somriures, sorpreses i les millors crispetes del món i que….. começi la funció!

Pintada de cares als nins

A tots aquells que vingueu amb ganes de convertir-vos en gats, tigresses o ratolins, la Kelly ens deleitarà amb el seu art per pintar les cares dels nins de la manera més extravagant i original possibles.

No arribeu tard i aneu pensant el vostre personatge!
Lloc:Barcelona
Preu:contribució voluntaria
Mira també:canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat