Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Trobada

Programacio PIC Can Masdeu

Data:Dimarts 26 Abril, 2016, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció: Muy buenas
La primavera avanza y con ella la intensidad de la vida en esta gran ciudad que es Barcelona. Muchas cosas se están moviendo y la sensación de vernos arrastradas por el fluir de los acontecimientos es una realidad común para muchas de nosotras. Sin embargo, son estos los momentos en los que también valoramos saber hacer una pausa y juntarnos a reflexionar. Hacer memoria y recordar, por ejemplo, que hace un año vivíamos una mezcla de sensaciones de ilusión y escepticismo ante la posibilidad de que el gobierno de la ciudad pudiera dar un vuelco favorable a mayores y mejores políticas sociales, con tener compañeras en el Ajuntament que priorizaran el beneficio de las personas y no tanto a los intereses económicos que dominan la ciudad. Y así sucedió. Ahora, casi un año más tarde, creemos que puede ser un buen momento para juntarnos y valorar lo que ha supuesto este primer año de gobierno municipal de Barcelona en Comú, sus luces y sombras, con la mirada puesta en compartir que estamos observando y, sobre todo, que estamos sintiendo y aprendiendo de todo este proceso.
Por este motivo el próximo domingo 1º de Mayo, fecha simbólica en la historia humana de las luchas por la dignidad, os queremos convocar a un encuentro de reflexión colectiva, para poder valorar juntas el primer año de gobierno municipal de Barcelona en Comú. Estamos convencidas de que el debate es una de las herramientas más poderosas que tenemos a nuestro alcance para la mejora de unos aprendizajes políticos que vemos fundamentales, ahora y siempre.
Contaremos ese día además, con muchas otras actividades interesantes, que esperamos os animen a subir a compartir con nosotras una jornada que promete ser estupenda.
Ens veiem per la Vall de Can Masdeu!
Salud

MATÍ
12-14h Encuentro con activistas europeos
Con motivo de un encuentro que tendrá lugar estos días en Barcelona de activistas europeos implicados en experiencias municipalistas en toda Europa, hemos organizado un espacio para que puedan compartir con nosotros los motivos que les han llevado a dar ese paso, que posibilidades y que dificultades y retos están encontrando en la vía institucional.
Habrá traducción simultánea.

11-14h Laboratori d’escriptura creativa
En aquest laboratori ens endinsarem en el món de la paraula i la imaginació, a partir de dinàmiques senzilles i jocs visuals. Jugarem entre totxs amb llapis i pluma i farem creacions col·lectives. Què heu de dur? Roba còmoda, llapis o bolígraf, llibreta, vocals, consonants, punt i coma;

“Vuelvo a la vida con mi muerte al hombro,
abominando cuanto he escrito: escombro
del hombre aquel que fui cuando callaba.”
Blas de Otero.

Inscripció prèvia a: Marina.escpe ARROBA gmail.com

11-14h / 16-18h Electricidad para okupis

Introducción a la electricidad y cómo conseguir que funcione en un entorno de okupas. ¿Quieres aprender cosas como cambiar un enchufe y como cablear una casa entera? Vamos a aprender cómo hacerlo sin que a nadie le dé un shock (con la posible excepción de sus compañeros que quedará impresionado con sus habilidades recién descubiertas)!
Taller abierto a todos los niveles

TARDA

16-21h Què està passant a la ciutat? Trobada de reflexió col·lectiva
Aquest diumenge 1 de Maig estem organitzant una trobada oberta a tota la ciutat a Can Masdeu. La nostra idea es ajuntar-nos per poder compartir i explorar com ha sigut aquest primer any de la nova experiència institucional en comú i com està funcionant la seva relació amb els moviments socials de Barcelona i d'arreu.
Hem convidant a companyes de moviments socials de Catalunya i companyes de l'ajuntament de Barcelona, i comptarem amb la visita d'activistes i actors polítics per la transformació social de tota Europa, veïns i veïnes de la ciutat.
La trobada l'hem plantejat amb l'objectiu de valorar aquest any de nou govern municipal, com ens ha afectat aquest canvi polític a nivell personal i col·lectiu i quins aprenentatges hem extret durant aquest any per tal de poder millorar i aprofitar tot el nostre potencial en la relació entre moviments socials i administració pública. Per això, una part del debat es centrarà en abordar i compartir les nostres experiències i reflexions sobre alguns temes claus per la ciutat.
Volem acabar amb un concert rumbero per moure l'esquelet!

16-19h Debat amb dinamització: Llums i ombres del primer any de govern de Barcelona en Comú
19:30-21h Concert de Rumba amb Pantanito
http://www.pantanito.com/

16-19 CREAR.T! Art, creativitat i transformació!!
Crear.t és un espai pensat per conectar-nos amb nosaltres mateixas/os. Jugarem, riurem, disfrutarem de ser i estar presents. Recordarem l’infant que portem a dins, perquè s’expressi lliurament. A través de l’ART on cada persona podrá descubrir, investigar… creant-se!! Recordant la essència, la intuició, la imaginació i la inspiració. Saborejant totes les inquietuts amagades que ens ajudaran a potenciar una actitut positiva, impulsada per la creativitat. És un taller intensiu, que consisteix en deixar sentir el cos i aguditzar els sentits, per obrir camí a l’experiència única, vivencial de la pròpia persona de manera individual i en grup, on cadascú s’enriqueix de l’altre, amb el màxim de respecte i amor.
Ens trobarem amb el artista que portem a dins. Vine a crear.t!
Inscripcions en: crear.arte.consciente ARROBA gmail.com. Elisabet Díez
Material: Portar estera de yoga i un coixí cada participant. Sobretot moltes ganes de pasar-ho bé!!
Lloc:Barcelona
Adreça:Anti Cami Sant Llazer
Preu:contribució voluntaria
Mira també:canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat