Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Xerrada i Sopar sobre la situació de la ZAD Amb companyes de la zona!

Data:Dimarts 26 Gener, 2016, 19:00 - 23:30
Organitzador*:Comitè de suport ZAD-Catalunya
Descripció: La ZAD de Notre Dame des Landes es troba en amenaça per part de l’Estat Françès. El dia 13 de Gener hi hagué un procés legal contra famílies que viuen a la zona. El 25 d'aquest mes surt la resolusió que pot dictar l'expulsió immediata.

En resposta a això dissabte 9 va haver-hi una forta mobilització a la perifèria de Nantes i altres punts de França i els bloquejos i talls de carreteres s'han perpetuat durant mes d'una setmana.

A més, s’està realitzant un tour informatiu per explicar de primera mà la situació que estan vivint, què és la ZAD per a la gent que està desconectada amb el que es fa allà així com parlar sobre estratègies comuns en el marc de la lluita pel territori. Dins aquest “infotour” tindrem la oportunitat de trobar-nos, compartir experiències, resoldre dubtes, pensar respostes a nivell de Catalunya,etc.

L'oportunitat és aquest dimarts vinent 26 de Gener a l'Ateneu La Base on hi haurà companyes vingudes expressament per explicar de primera mà la situació que estant vivint, les possibles situacions que els/ens esperen i també respondre a preguntes que tinguem sobre què és la ZAD, noves maneres de viure, etc.
Lloc:Ateneu Cooperatiu La Base
Adreça:Carrer de les Hortes, 10. Poble Sec L2 i L3 Paral·lel, sortida Ronda St Pau-Fontrodona
Mira també:zadcatalunya.noblogs.org/
 
 
Sindicato Sindicat