Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Passi de vídeo/Pel.lícula

"Pasolini" Pasolini al Banc Expropiat


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Diumenge 29 Novembre, 2015, 19:00 - 22:00
Organitzador*:Banc Expropiat
Descripció: El 2 de novembre es compliran 40 anys de la mort de Pier Paolo Pasolini. Des del grup de cinefòrum hem cregut important dedicar el cicle d’aquest mes al director italià. Us esperem cada diumenge a les 19h. A part de poder mirar les pel·lícules, passar una bona estona als sofas del banc, cada diumenge sortejarem un llibre seu.

TÍTOL: Pasolini
PAIS: Itàlia
DIRECTOR: Abel Ferrar
ANY:2014
DURACIÓ: 86'
SINOPSI:
La nit del 2 de novembre de 1975, el cineasta, escriptor i polifacètic artista i intel·lectual italià Pier Paolo Pasolini va ser assassinat a Roma. Era el símbol de l'art revolucionari que lluita contra el poder. Els seus escrits eren escandalosos; les seves pel·lícules, perseguides pels censors. Era tan estimat com odiat. Aquest dia, Pasolini havia passat les seves últimes hores amb la seva mare i amb els seus amics; a la nit es va llançar al carrer a la recerca d'una nova i arriscada aventura sexual. A l'alba, el seu cadàver va ser trobat en una platja d'Ostia, als afores de la ciutat.
Lloc:Banc Expropiat de Gràcia, Tv. de Gràcia 181
Mira també:bancexpropiatgracia.wordpress.com/2015/10/27/novembre-cicle-sobre-pasolini/
 
 
Sindicato Sindicat