Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

[Sant Andreu] Presentació Grup d'Habitatge de Sants

Data:Dijous 09 Juliol, 2015, 19:00 - 00:00
Organitzador*:Grup Elissa
Descripció: El proper dijous dia 9 a les 19:00h el Grup d'Habitatge de Sants (Acció Llibertària de Sants) faran una xerrada-presentació del seu projecte i campanya a l'Ateneu Llibertari del Palomar.

En un moment en què els desnonaments i els desallotjaments estan a l'ordre del dia, és necessari trobar estratègies col·lectives per trencar amb el sentiment d'impotència i fer front a qui pretén lucrar-se a costa del nostre sostre.

Des del Grup Elissa (Grup Llibertari de Sant Andreu) et convidem a compartir una estona amb nosaltres a l'Ateneu Llibertari del Palomar i a conèixer la proposta del Grup d'Habitatge de Sants.

"[...] des d’Acció Llibertària de Sants estem impulsant una campanya d’habitatge on intentarem ajudar a les persones que tinguin problemes d’habitatge al barri, sigui per no poder pagar el lloguer o per no poder pagar la hipoteca. De forma col·lectiva afrontarem problemes que moltes vegades ens semblem individuals, potenciant la cooperació i teixint xarxes.

I com ho farem això? Doncs per exemple, quan no puguis pagar el lloguer anirem a parlar amb el propietari del pis de forma conjunta per a demanar-li que baixi el preu del lloguer. Si és un banc qui t’està fent fora de casa teva anirem a la sucursal bancària, a pressionar per tal de que puguis seguir tenint un sostre on viure. En el cas que no tinguis casa, conjuntament buscarem al barri cases abandonades o pisos de bancs buits per tal de donar-los-hi ús i convertir-los en casa teva"
Lloc:Ateneu Llibertari del Palomar
Adreça:C/Coroleu 82 Metro: Fabra i Puig / Sant Andreu
Mira també:grupelissa.wordpress.com
 
 
Sindicato Sindicat