Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

#18anysCV cercaquintos

Data:Dissabte 16 Maig, 2015, 11:00 - 00:00
Organitzador*:CSA Can Vies
Descripció: Com ja sabeu, el 10 de maig el CSA Can Vies va complir 18 anys de vida. 18 anys plens de lluita, cultura i poder popular. 18 anys d'estima al barri que vivim i construïm, al seu veïnat i a la ciutat que volen morta però que nosaltres ens entestem que tengui vida. I aquests 18 anys, sense vosaltres, no haurien estat possibles. Per això volem convidar-vos a totes les activitats (i algunes sorpreses) que tenim preparades per celebrar aquest aniversari i la voluntat de continuar obrint noves vies.


El dissabte dia 16 es durà a terme la manifestació en defensa dels centres socials, a la qual ens hem adherit, sota el lema "Omplim de vida els vostres espais morts". A continuació us convidem al dinar que farem a les 14h al CSA per, posteriorment, anar juntes cap al mític cercaquintos, que començarà a les 18h (veniu puntuals per tenir tiquet!) i serà amenitzat per la txaranga Els fills de la flama, de l'Hospitalet.
Lloc:11:00 MANFESTACIÓ CAP BARRI SENSE CSOA;CSOA La Indústria, c/ Indústria 181 14:00 CSA Can Vies Jocs Florals 42 18:00 CSA Can Vies
Mira també:canvies.barrisants.org/
 
 
Sindicat