Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

No ens faran creure. Jornada solidària amb les anarquistes represaliades

Data:Diumenge 03 Maig, 2015, 12:00 - 20:30
Organitzador*:Ateneu Llibertari del Palomar
Descripció: El proper diumenge 3 de maig, al PIC de Can Masdeu, l’Ateneu Llibertari del Palomar organitza una jornada en solidaritat amb les anarquistes represaliades per les operacions Pandora i Pinyata. Durant aquesta onada repressiva, prop de 50 persones van ser detingudes arreu de l’estat. Set d’elles van estar un mes i mig en règim FIES 3 –que suposa vint hores d’aïllament diari– i cinc encara resten en presó preventiva, acusades de pertinença a organització criminal amb finalitats terroristes. A la resta, els han aplicat mesures cautelars i estan pendents de judici.
Cal fer referència als registres que es van dur a terme a diferents domicilis particulars, ateneus i centres socials –on es van robar ordinadors, llibres, objectes personals, etc.– i, també, esmentar les destrosses ocasionades als espais i l’abusiu dispositiu policial desplegat. Aquest intent de sembrar la por va generar una reacció de denúncia i solidaritat que es va estendre per tot l’estat i arreu del món, a més d’impulsar l’organització de múltiples activitats i jornades de suport a les represaliades.
La criminalització contra les anarquistes s’ha intensificat des que, el 13 de novembre de 2013, cinc persones van ser detingudes, també acusades de pertinença a grup terrorista. Tres d’elles van ser absoltes i dues, la Mónica i el Francisco, romanen en presó preventiva.
Us convidem a participar de la jornada solidària del dia 3 de maig a Can Masdeu, que comptarà amb diverses actuacions (música, poesia, clown etc.) i la xerrada La criminalització de l’anarquisme: operacions Pandora i Pinyata.
Totes les artistes actuaran de manera desinteressada a favor de la causa. Els beneficis es destinaran a donar suport a les persones i els col·lectius represaliats.
Lloc:Can Masdeu
Adreça:Camí de Sant Llàtzer. Metro Canyelles. Autobusos 27, 60, 73 i 76
Preu:Dinar: 4,50 neurus
 
 
Sindicato Sindicat