Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Passi de vídeo/Pel.lícula

"Miracle at St. Anna" CInefòrum antiracista al Banc Expropiat


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Diumenge 19 Abril, 2015, 19:00 - 21:30
Organitzador*:Banc Expropiat de Gràcia
Descripció: CINEFÒRUM BANC EXPROPIAT

19 ABRIL 2015
19,00 HORES
CICLE ANTIRACISME

Pel·lícula: Miracle at St. Anna (Miracle a Santa Anna)

Any: 2008 Duració:160min País: Estats Units
Directora: Spike Lee
Gènere: Bèl·lica
Intèrprets: Derek Luke, Michael Ealy, Laz Alonso, Omar Benson Miller, Pierfrancesco Favino, Valentina Cervi, John Torturro, John Leguizamo, Ralph Palka.

Sinopsi: El 14 d'agost de 1944 tropes de les SS, en retirada, perpetra una matança de 500 civils al poble de Sant'Anna di Stazzema. Partint d'aquest fet, l'escriptor James McBride escriu la novel·la Miracle a Santa Anna, que alhora va donar peu al film que ens ocupa. Quatre soldats americans negres queden aïllats darrera les línies enemigues al intentar ajudar un nen ferit. Spike Lee pren el fet per a fer una pel·lícula militant sobre el paper dels soldats negres a l'exercit nord-americà a la II Guerra Mundial. Controvertida cinta que va rebre pals des de la crítica fins a associacions d'antics partisans italians que van acusar a Spike Lee de tergiversar els fets.
Lloc:Tv. de Gràcia 181
Mira també:bancexpropiatgracia.wordpress.com/abril-2015-antiracisme/
 
 
Sindicato Sindicat