Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

14M Okupem la Pl Can Felipa

Data:Dissabte 14 Març, 2015, Tot el dia
Organitzador*:Se Va a Armar la Gorda
Descripció: És el dia 14 NO el 15!!

Okupem la Pl Can Felipa (Jornades Feministes Autònomes)

14 de Març: Okupem la Plaça Can Felipa

Aquesta setmana continuem amb les jornades amb l’acció Okupem la Plaça que tindrà lloc el dissabte 14 de març a les 11h a la plaça de Can Felipa, al barri de Poblenou. Serà un dia en el que ens trobarem dones, lesbianas i trans per compartir, jugar, pensar juntes i visibilitzar la lluita feminista.

Aquest any tornem a innovar amb activitats exclusives mai propostes abans com per exemple un torneig de futbol, un taller de serigrafia…. ja sabem que amb aquests noms no sabràs ben bé de què van les activitats, així que anima’t a venir i podràs practicar in situ totes les propostes.

Pel matí començarem les jornades amb un torneig de futbol i de ping-pong, vine i farem els equips a la plaça. També pel matí hi haurà un taller de serigrafia ambulant de 12 a 14h i a la tarda de 16 a 18h, recordeu portar samarretes, teles, vestits de colors clars ja que només hi haurà tinta negra.

Després de moure el cos i per fer una mica de gana us convidem a crear un espai de lectura compartida on podreu portar textos propis o qualsevol conte, poema o paraules que vulguis compartir amb la resta.

Després de la degustació gastronòmica, hi haurà un espai de reflexió col.lectiva sobre el treball sexual on segurament ens acompanyaren el col.lectiu de Putes Indignades per explicar-nos la seva lluita.

Per acabar les jornades amb una mica de reinvenció de la tradició folklòrica es farà un taller de Ball de Bastons a càrrec de la Bastonera Feminista.

I si tens distri, durant tota la jornada, i haurà espai per posar els teus exemplars!!

I com amants de la improvisació i la espontaneïtat us animem a venir amb propostes tant innovadores com les nostres si ho creieu possible!!!

11h. ACTIVITATS ESPORTIVES.

12-14h. SERIGRAFIA AMBULANT.

13h. ESPAI DE LECTURA COL.LECTIVA.

14.30h DINAR.

16h REFLEXIÓ SOBRE TREBALL SEXUAL.

16-18h. SERIGRAFIA AMBULANT.

17h TALLER DE BALL DE BASTONS.
Lloc: Plaça Can Felipa (Metro Poblenou)
Mira també: sevaarmarlagorda.wordpress.com/
Lloc:Pl Can Felipa (Metro Poblenou)
Mira també:sevaarmarlagorda.wordpress.com/
 
 
Sindicato Sindicat