Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats Centre social de Can Masdeu (PIC)

Data:Diumenge 15 Març, 2015, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció: La primavera se nos va echando encima y aquí en la Vall se nota cada vez más. Este domingo el PIC viene cargado de actividades diversas e interesantes. Hay algunas que nos ayudan a tomar conciencia de nuestros cuerpos, como el taller de dos días Touch&Play (inscripción previa!) que comienza el sábado. Otras, como la ruta por nuestros huertos, pretende hacernos conscientes de los ciclos naturales. A la tarde plantaremos cara a la exclusión social con la proyección del documental “Mirades sense Sostre” y la visita de los compañeros de la campaña “Nou Barris Cabrejada”, que nos contaran en que consiste la lucha contra la pobreza y por la dignidad en nuestros barrios. Finalmente los amigos del colectivo Biciosxs darán un par de talleres: una charla sobre el sentido de la seguridad en la bicicleta y sobre reparación de bicis. Si, además, resulta que eres una motivada de ese hermoso animal de dos ruedas, siempre puedes apuntarte por la mañana a la Bicicletada TransCollserolaOkupa, organizada por el Grup Muntanyes de Collserola y llegar rodando a comer al PIC.

Ens veiem per la Vall!!!


ACTIVITATS

Touch&Play: Communicant les notres necesitats i desitjos a traves del cos
Disabte 14 i Diumenge 15

El Touch&Play Project juga amb el cos per crear consciencia i vincles amb un mateix i els altres.
En aquest taller de 2 dies diferents mestres compartiràn diferents pràctiques somàtiques i comunicatives que van des del Contact Improvisació al Aikido i la comunicació non-violenta, de la Dansa Moviment Teràpia al BDSM i de autohipnosi al sexpositive bodywork. un element clau durant aquest cap de setmana serà explora la forma en què expressem les nostres necessitats i desitjos als altres a través dels nostres cossos i com obert estem a escoltar les necessitats i desitjos que estan vius en els que ens envolten.

Se'ls demana als participants que vénen per als dos dies complets perque la dinàmica de grup es la clau per a la creació d'un espai segur on toc i el joc poden fluir lliurement. Favor de portar roba còmoda i prou menjar i begudes per menjar i compartir per tot el dissabte. l'espai és limitat així que si us plau escriure a daniel ARROBA touchandplay.eu per reservar el seu lloc.

Per mes info: www.2013.touchandplay.org

i https://www.facebook.com/groups/touchandplay/


MATÍ


11-13h Ruta del huerto al comienzo del ciclo

Como primera parte de una serie de talleres centrados en nuestra experiencia de cultivo en Can Masdeu, presentaremos el huerto como está ahora al inicio de las plantaciones de primavera y explicaremos las rotaciones de cultivo que seguimos y el manejo del abono verde.

Arribada de la Bicicletada Collserola TransOkupa (Kan Pasqual- Can Masdeu)

9.30h Plaça Centre Cívic Vallvidrera:
Inscripció gratuïta i recollida de dorsals i mapa
10h Sortida Recorregut Kan Pasqual- Can Masdeu
Recorregut: Vallvidrera- Can Cuiàs- Can Sauró- Kan Pasqual- Baixador Vallvidrera- Antic Casino Rabassada- Coll del Vent- Can Masdeu (Aprox.) uns 40 km.
Arribada a Can Masdeu 14h

10.15h Sortida Recorregut INFANTIL / RELAXAT
Recorregut: Vallvidrera- Pista dels Bombers- Crtra de les Aigües- San Genís- Vall d´hebron- Valldaura- Can Masdeu uns 12 km aprox
Arribada a Can Masdeu 13h

més info: http://grupmuntanyenccollserola.wordpress.comTARDA

Plantant cara a l'exclusió social

16:30h Pressentació documental “Mirades Sense Sostre”

Un projecte de més de dos anys on un equip de persones sense llar, coordinat per Càmeres i Acció, formen l’equip audiovisual d’aquest documental. Emmarcat dins el projecte “Retrats Sense Sostre”; artistes y investigadors socials han realitzat trobades amb persones sense llar, generant relacions que humanitzen i unifiquen la vulnerabilitat que comparteixen davant la problemàtica de l’habitatge. Un joc de mirades on la frontera entre observat i observador es desdibuixa. L’art i l’etnografia conflueixen invitant a la reflexió sobre l’estructura del sistema socioeconòmic actual.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=TVQNQDjUDUM


17:30h Pressentació Campanya “Nou Barris Cabrejada”

Nou Barris pateix de manera extrema l’impacte de la crisi econòmica. Ho demostren les dades d’atur, o la caiguda de la renda per habitant. Ho demostren també la quantitat de desnonaments i els símptomes de pobresa que detectem quotidianament. Els veïns i veïnes de Nou Barris no hem provocat la crisi. Els responsables són els especuladors i financers que han jugat amb els interessos de tots, i els polítics que ho han deixat fer. Però als nostres barris s’acumulen els problemes, agreujats per la manca de polítiques socials des de les administracions: Ajuntament, Generalitat i Govern de l’Estat.

Mes info: http://9bcabrejada.blogspot.com.es/p/manifest.htmlBiciosxs en Can Masdeu!!!

Los compañeros de Biciosxs ofrecen este domingo dos talleres por la tarde en el PIC

16-17:30 Taller de seguridad en tu bici

El taller de seguridad en tu bici consta de hacer una cita a diversas formas de ver la seguridad arriba de la bicicleta y de la bicicleta en si.

Por ejemplo: candados de seguridad/ropa adecuada para transitar por la ciudad o largos viajes/algun tipo de cambio en la bicicleta que nos de mas seguridad para movernos por la ciudad/ ciclovias y semáforos rojos/ accesorio; casco, luces, reflectantes, licra, porta equipaje etc... esto seria un speak de 30 o 45 minutos según el interés de la gente, además de abrir algún tipo de debate simple y esto extendiéndose tal vez hacia una 1 hrs aprox.
Esto basado en algo empirico y experiencia compartidas con otros/as ciclistas en el taller Biciosxs centro autogestionado de autoreparacion de bicicletas y experiencias de ciclistas alrededor del mundo.

Suerte y Buen Pedaleo.


16-17:30 Taller de bicis

El taller de autoreparación de bicicletas Biciosxs se desplaza a Can Masdeu para una sesión dominical.
El taller que funciona mediante autoreparación, es decir, es “self-service”. Cada cual intenta repararse su bicicleta, con ayuda de alguna persona del colectivo si es necesario, y utilizando las herramientas comunitarias. Entre los ciclistas del taller, siempre hay algo que enseñar y algo que aprender. Y además, nada de dinero*.

Trae tu bicicleta, repárala, intercambio de conocimiento de mecánica: nosotrxs te ayudamos o enséñanos tu.
Mas info:
http://biciosxs.noubarris.org/


https://www.diagonalperiodico.net/movimientos/24967-biciosxs-nueve-anos-
Lloc:Barcelona
Preu:contribucio Voluntaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicat