Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

[#StopIslamofòbia] Encerclem Pegida @ L'Hospitalet

Data:Dimecres 11 Març, 2015, 19:00 - 22:00
Organitzador*:Antifeixistes
Descripció: Difoneu si us plau

Aquests dies s’ha anunciat —una altra vegada— l’arribada del moviment islamòfob alemany, Pegida, a l’Estat espanyol. Volen concentrar-se a L’Hospitalet el proper 11 de març.

Pegida no és un moviment ciutadà que defensa la laïcitat, sinó un cavall de Troia del feixisme, som molta gent la que hi estem en contra: si ens mobilitzem, els podem aturar.

El nostre rebuig al feixisme, al racisme i a la islamofòbia ens porta a rebutjar de ple aquest acte de Pegida/PxC. Rebutgem que les autoritats li donin suport, però donat que Interior ha permès nombroses manifestacions obertament nazis no podem esperar que impedeixi aquest acte.

Per aquest motiu, UCFR —tant des de L’Hospitalet com en general— fem una crida a la mobilització ciutadana, massiva i pacífica el proper 11 de març. Deixem clar que els feixistes i racistes no tenen cabuda, ni a L’Hospitalet, ni enlloc. Encerclem Pegida. #StopIslamofòbia. No passaran!

Nota: Aquesta mobilització forma part de la campanya #StopIslamofòbia. Us animem a participar en la manifestació del 21 de març, dins la jornada internacional contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia, que se celebrarà des de Ferguson, EUA fins a Atenes, Grècia.
Lloc:L'Hospitalet de Llobregat
Adreça:L'Acollidora, Rambla Just Oliveras, entre C/ Barcelona i C/ Enric Prat de la Riba (Metro L1, Rambla Just Oliveras; Renfe L’Hospitalet).
Mira també:barcelona.indymedia.org/newswire/display/494729/index.php
 
 
Sindicato Sindicat