Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Trobada

Festa de monedes socials e intercanvi

Data:Dissabte 21 Març, 2015, Tot el dia
Organitzador*:Ecoxarxes
Descripció: Feliç equinocci!

"El present crea el passat i no a l'inrevés"

Des de les Ecoxarxes, les persones volem recuperar el contacte amb nosaltres i amb la terra, regir-nos pel Sol, per la Lluna, el vent, pel mon en que habitem i no pels mercats.

A l'equinocci el dia i la nit duren el mateix, es per això que des de la Ecoxarxa del Maresme i l'Ecoxarxa del Baix Llobregat Nord organitzem una fira de monedes social e intercanvi el 21 de Març 2015 a Can Fugarolas, carrer Tolón 18 Mataró des de les 6:56 que surt el sol a les 19:03 que es va a dormir.

En aquesta fira volem donar màxima visibilitat a aquells productors i prosumidors que utilitzen les monedes socials i fan créixer les Ecoxarxes.

Els productes i serveis que es donin en la fira han de ser el 100% en moneda social. Si no tens moneda social pots canviar a la fira.

A la fira TOTES utilitzarem la moneda Laie-EQUINOCCI que només tindrà durada el mateix dia. Hem posat de nom LAIE perquè com vindrà gent local, així podem difondre la moneda d'ús aquí i que entenguin que es una moneda que dura més d'un dia.

Cada parada participant aportarà al comú el que bonament pugui en producte al fons comú de la fira. Aquests productes s'intercanviaran després pels usuaris de les Ecoxarxes o d'altres qui participen, aportant així un fons comú a les diverses Ecoxarxes participants que es un dels objectius de la fira a més de trobar-nos i gaudir de l'equinocci.

Hi haurà diversos tallers de moneda social, Ecoxarxes, menjar col.lectiu, actuacions i cerimònies.

Podeu portar objectes que ja no voleu per a intercanviar. Porteu nomes objectes que estiguin en bon estat. Aquesta activitat esta prevista de 11:00 a 14:00h.

Estem oberts a que sigui aquesta data la propera trobada anual d'Ecoxarxes.

Si vols venir, proposar una actuació o posar una parada omple el següent formulari, fins a la data límit del 14 Març 2015.

Clicka formulari: http://xctit.cooperativa.cat/2015/01/18/equinocci-ecoxarxa-del-maresme/

Si ets una Ecoxarxa i vols fer la fira amb nosaltres escriu a aquest mail: albert ARROBA cooperativa.cat

salut i bon intercanvi!
Lloc:Can Fugarolas
Adreça:carrer tolón 18 mataró
Preu:gratuit
Mira també:www.canfugarolas.org
 
 
Sindicat