Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Educació/Entrenament

Inici del curs de Filosofia:"La lluita de classes i les seves expressions en el camp del pensament, la filosofia i la ideologia

Data:Dissabte 07 Febrer, 2015, 10:00 - 14:00
Organitzador*:Universitat Comunista dels Països Catalans
Descripció: Benvolguts i Benvolgudes,

Aquest dissabte 7 de Febrer iniciem el curs de Filosofia que finalitzarà el dissabte 23 de Maig amb l'Acte de Cloenda del curs i dedicat a Norman Bethune.

Aquest curs pretén ajudar als i les militants a que puguin desenvolupar una concepció científica de la realitat social que els hi pugui facilitar una aproximació i un coneixement més profund d'aquesta.

Aquest dissabte 7 de Febrer iniciem el curs amb la sessió "La lluita de classes i les seves expressions en el camp del pensament, la filosofia i la ideologia" a càrrec d'Oriol Martí.

En la sessió farem una introducció al contingut del curs de "Filosofia" i començarem a treballar alguns conceptes claus per tal de poder seguir avançant en la comprensió i ús de la dialèctica i el materialisme.

ON: Les sessions les realitzarem a la Universitat Pompeu Fabra; campus ciutadella; edifici Jaume I; aula 20.019 a Barcelona. Parada més propera L4 (ciutadella-vila olímpica).

HORARI: Les sessions seran de 10:00 a 14:00, amb un descans a les 12:00 de (15-20minuts) i constaran d'una part més teòrica i una segona part més pràctica-de debat.

Benvinguts i Benvingudes a totes!
Qualsevol dubte ens podeu escriure en aquest correu.
Ens veiem aquest dissabte!
Lloc:Universitat Pompeu Fabra; campus ciutadella; edifici Jaume I; aula 20.019 (BCN)
 
 
Sindicato Sindicat