Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

#ColumnaSants4F cap a la Manifestació 4F - 2015

Data:Dimecres 04 Febrer, 2015, 17:30 - 21:30
Organitzador*:#Desmontaje4F
Descripció: #ColumnaSants4F cap a la Manifestació 4F 2015 | 17:45h Pl.Sants | 19:00h. Pl Universitat | Barcelona

#Desmontaje4F #Baixaalcarrer

Esdeveniment #ColumnaSants4F: https://www.facebook.com/events/1570670919841285/

Esdeveniment general: https://www.facebook.com/events/1087473054602371/?ref=4

Aquest dimecres faran 9 anys des de l’inici del muntatge polític, policial i judicial del cas 4F, àmpliament conegut per la ciutadanía a partir de l’emissió de Ciutat Morta el 17 de gener. La gran repercussió mediàtica que ha tingut el cas les darreres setmanes i les constants mostres de suport que hem rebut aquests dies ens van emocionar molt i ens ha motivat per convocar una gran manifestació aquest proper dimecres 4 de febrer a les 19h a Pl. Universitat.

Volem aprofitar la visibilitat i la commoció social que s’ha generat a partir de l’emissió del documental per sortir totes juntes al carrer en una manifestació multitudinària i pacífica conjuntament amb la resta de muntatges i abusos que estan tenint lloc a Catalunya aquests darrers anys. Volem deixar clar que el cas 4F no és un cas aïllat. Per això, convidem a totes les persones que ja coneixien aquest cas i d’altres similars, i també a qui ho acaba de conèixer, a venir a la manifestació per convertir-la en un clamor popular contra la Ciutat Morta de la impunitat, el racisme i els abusos de poder.

Estem preparant una gran pancarta per a la capçelera de la manifestació amb el lema: “No és una poma. És tot el cistell”. Algunes de les pomes podrides del 4F tenen nom propi, com els policíes Víctor Bayona i Bakari Samyang, la jutgessa Carmen García Martínez, l’ex-alcalde Joan Clos, Jordi Hereu, Carles Martí, etc… Però casos de muntatge i corrupció com aquest es sustentan en tot un entramat de complicitats que també en volem denunciar: des del personal mèdic que atén a persones torturades als hospitals i permet que aquestes hagin de fer declaracions davant dels seus torturadors; fins al personal dels jutjats que sap -i no en diuen res- que hi ha jutges que converteixen un atestat policial en una sentència firme sense cap tipus d’investigació, vulnerant la presunció d’innocència; des de la complicitat dels mitjans de comunicació fins la passivitat de les persones que miren cap a un altre costat i callen.

Portarem pancartes amb pomes gigants amb els noms d’alguns dels responsables del muntatge 4F i us convidem a portar les vostres pròpies pomes podrides, les vostres pancartes i tota la vostra ràbia per treure la impotència al carrer i transformar-la en crit. Ens veiem a les 19h a Pl. Universitat. Ens agradaria molt que hi haguéssin milers de pancartes diferents que desbordessin la manifestació.

No hi ha només una poma podrida, és tot el cistell!
Lloc:* A les 18h a Pl. Universitat: Perruquería Cindy Lauper!!! Porta la teva maquineta de rapar i a fer-nos quadrats d’escacs al cap!!!
Adreça:Plaça Sants L1 i L5 Plaça de Sants
 
 
Sindicat