Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Presentació de la Xarxa d'Estudis per a l'Autonomia i Taller de Pensament Crític sobre Política

Data:Divendres 28 Novembre, 2014, 18:00 - 20:30
Organitzador*:Partisans Bohemis, Ateneu Popular "Sa Fera Ferotge" i Xarxa d'Estudis per a l'Autonomia
Descripció: Estimades companyes i companys.

Com moltes sabeu, des de l’assemblea de Partisans Bohemis així com des de l’ Ateneu Sa Fera Ferotge de Blanes, hem expressat repetidament la nostra convicció envers la necessitat d’engegar projectes que afavoreixin l’auto formació del poble i el desenvolupament del pensament crític i autònom.

Ara us volem convidar a la presentació d’un nou projecte en aquesta línia: el Taller de Pensament Crític sobre Política. Aquest projecte forma part de la Xarxa d’Estudis per a l’Autonomía, i consistirà en una trobada mensual en la qual es debatrà sobre un tema molt elemental de la Teoria Política d’una forma dinàmica entre tots els assistents per tal de fer un recorregut lògic entre tots i arribar a trobar coneixements de forma autònoma. Aquest projecte comptarà, a més a més, amb l’assessorament com a coordinador del professor de Filosofia del Dret Jaume Nadal.

Tenim la convicció de que aquest projecte és necessari per tal d’apropar els conceptes fonamentals de la Política a tothom i començant per nosaltres mateixos. En aquests temps en que observem com el règim “partitocràtic” ha desvirtuat aquest concepte, cal més que mai recordar les paraules de Fuster: “Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres”, i en conseqüència, cal que ens preparem tots per a prendre part en una Política que sigui feta des del poble i per al poble.

Per tot plegat, el proper divendres 28 de novembre farem una presentació de la Xarxa d’Estudis per a l’Autonomia a l’A.P. “Sa Fera Ferotge”. I tot seguit, encetarem el nostre Taller de Pensament Crític sobre Política amb la sessió de presentació que girarà al voltant de la pregunta: “Què és política?”.

Us convidem a tots a participar i a difondre aquest esdeveniment entre tots aquells als qui pugui interessar i us hi esperem aquest divendres 28 de novembre a l’ateneu, C/ Mas Enlaire, 3.

Salut i difusió!
Fins la victòria sempre!!

Assemblea de Partisans Bohemis
Lloc:Blanes (17300)
Adreça:Ateneu Popular "Sa Fera Ferotge" (C/ Mas Enlaire, 3 davant del Mercat municipal)
Preu:Gratix
Mira també:saferaferotge.wordpress.com/2014/11/26/taller-de-pensament-critic-sobre-politica-i-presentacio-de-la-xarxa-destudis-per-
 
 
Sindicato Sindicat