Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats PIC de can Masdeu


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Diumenge 23 Novembre, 2014, Tot el dia
Organitzador*:Kan Pasqual
Descripció: Jornada pro-Autogestió de Kan Pasqual al PIC de Can Masdeu

El CSO Kan Pasqual us convida a compartir un diumenge amb un dinar i berenar boníssim i un seguit d´activitats. Els beneficis els volem destinar a reforçar el nostre sistema energètic solar i eòlic.

Us esperem!

10.30h Taller Ioga Vinyasa

Vinyasa es una pràctica dinàmica de Hatha Yoga basada en la sincronització de respiració i moviment. Ens focalitzarem amb els braços, el equilibri i el centre del nostre cos, sent aquesta zona la generadora de calor que tant necessitarem aquests mesos d´hivern.

Serà una clase molt dinàmica, i us recomano venir en dejú (sense esmorzar). La classe durarà una hora i mitja i és important participar a la sessió de principi a fi.

12h Taller infantil de natura: seguim els rastres

Diferents animals conviuen als boscos de la Vall de Can Masdeu. Descobrirem quins són seguint els seus rastres i petjades. Activitat pensada per la canalla i també més grans amb esperit naturalista.

13h Presentació projecte del CSO Kan Pasqual

El Centre Social Okupat de Kan Pasqual és un projecte col.lectiu que des de fa quasi 18 anys okupa i recupera la terra a l´obaga de Collserola. Ens ho expliquen amb algunes imatges i algunes anècdotes.

14.30h Dinar amb cuina d´autor

16h Energia en alta tensió

Els mercats necessiten xarxes d´interconexió energètica per disposar de kilowatts a mansalva, construint una teranyina de línies de Molt Alta Tensió que colonitzen els territoris i aboquen als pobles a un model cada cop més dependent i centralitzat. Els conflictes són vius: A Girona, Alacant i ben aviat a Collserola.

+ Debat amb col.lectius Fellines No a la MAT, Presentació llibre "Pobles Vius Pobles Combatius" sobre la Vall d´Albaida i Xarxa Sobirania Energètica

- Passi documental

16h Taller botànic: Espècies invasores: el cas de l´Ailant a Collserola

L´ailant és una arbre d´orígen asiàtic que s´escampa a gran velocitat per Collserola. Aprofundirem la diferenciació d´espècies exòtiques i invasores, el risc que suposen per a la biodiversitat, i el paper d´institucions i veIns per prevenir i si és possible erradicar aquesta espècie.

Taller a càrrec de Jordi Pons, biòleg.


17.30h Titelles “Siriastre, el mag dels estels”

Siriastre és un amant de l´univers. Ens ho demostrarà en un esplèndid teatre de titelles a càrrec de la companyia Els Titelladres.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Birra artesana de Kan Pasqual, pastissos i tapes durant tot el dia
http://canmasdeu.net
http://kanpasqual.wordpress.com

Imatge inserida 1
Lloc:Barcelona
Preu:contribucio voluntaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat