Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Concert-Recital Lucía Sócam-Víctor Casaus


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Divendres 24 Octubre, 2014, 21:30 - 00:00
Organitzador*:Mollet amb Cuba
Descripció: Mollet amb Cuba té el plaer de presentar el concert-recital de la cantautora andalusa Lucía Socam i el poeta cubà Víctor Casaus que se celebrarà el proper 24 d'octubre a la Sala Fiveller de Mollet del Vallès, formant part de la seva gira "Amar sin papeles ".

Després de participar Lucia Sócam en la I Brigada Cultural Vázquez de Sola a la Feria del Libro de La Habana 2013 i de l'amistat sorgida amb Víctor Casaus sorgeix el projecte de gravar un disc en aquesta Fira que conté les cançons de Lucia al costat de la veu de Víctor recitant els seus poemes naixent "Con las mismas ganas de Revolución". Una manera de portar a Cuba per bandera per totes les geografies possibles.
L'espectacle està concebut com una trobada cultural, cantant a l'amor dels pobles, als sentiments més lligats a la construcció d'un món millor.

Un cant que porta a parlar sens dubte de la Revolució Cubana. Una Revolució que segueix en marxa, cap al futur que sobiranament el poble ha decidit. La intenció de l'espectacle és difondre els èxits d'aquesta Revolució i situar-la com a referent per pobles com el nostre pendents de la seva emancipació. Cuba ens ensenya que resistir és vèncer.

El concert-recital se celebrarà el proper divendres 24 d'octubre a les 21.30h a la Sala Fiveller (Rambla Fiveller 11). L'entrada té un cost de 5 euros. Poden obtenir a la "paradeta" de Mollet con Cuba que instal · larà el diumenge 19 d'Octubre a la matí a la Rambla Balmes, el dijous 23 d'octubre de 18h a 20.30h al CC La República (C / Pineda Fosca 6) o en les taquilles de Sala Fiveller el mateix dia del concert.

Poden reservar les entrades enviant un correu electrònic a molletambcuba ARROBA gmail.com indicant nom de qui reserva, nombre d'entrades i efectuant ingrés al compte de Catalunya Caixa IBAN: ES25 2013 0263 6402 0108 5173 abans del dia 19 d'octubre. Les entrades reservades es poden recollir a la Taquilla el mateix dia del concert.
Lloc:Sala FivelleR. Mollet del Vallés (Barcelona)
Adreça:Rambla Fiveller 11
Preu:5 Euros
Mira també:molletambcuba.bloc.cat
 
 
Sindicato Sindicat