Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Educació/Entrenament

"Introducció a la Història de la lluita de classes" a càrrec d'Oriol Martí.


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dissabte 18 Octubre, 2014, 10:00 - 14:00
Organitzador*:Universitat Comunista dels Països Catalans
Descripció: La primera sessió constarà d’una breu introducció sobre què és la UCPC i la seva trajectòria; fent un petit repàs dels personatges històrics a qui hem anat dedicant el curs.

Seguidament ens endinsarem en conèixer conceptes claus per entendre què és la lluita de classes des d’una visió marxista.

Ens trobarem a les 10:00 a la Universitat Pompeu Fabra; campus ciutadella; edifici Jaume I, planta 0, aula 20.019 a Barcelona.

A les 12:00 farem un petit descans d’uns 15-20 minuts i desprès es seguirà amb la part de la sessió més pràctica, on es treballarà per grups la teoria donada durant la primera part.

Us recordem que per rebre el material complementari; caldrà que estigueu inscrits/es als cursos!

Cal que ens comuniqueu i/o sabeu:

– Puntualitat: Les sessions s’inicien a les 10:00 i això vol dir que caldrà ser puntual per respecta a les companyes i als/les ponents. S’entendran retards només per motius justificats.

– Assistència: Si us heu inscrit i finalment no podreu assistir, demanem que ho comuniqueu ja que seria un comportament poc solidari que us guardem una plaça que no utilitzareu i una altra companya que si pot assistir es quedi sense la oportunitat per aquesta raó.
En el cas que alguna companya o company vostre assisteixi a alguna sessió concreta o puntual, que ho comuniqui (si no està inscrit/a) per facilitar-nos la gestió de l’espai en les aules.

– Agendes + Bo d’ajut: Portarem Agendes del curs a la primera sessió. Qui en vulgui que ens ho comuniqui per fer un càlcul aproximatiu de quantes en voldreu. Qui vulgui fer el bo d’ajut també ho podrà fer de manera presencial el primer dia.

Totes aquestes comunicacions feu-les a través del correu info ARROBA universitat.cat si us plau!

Res més a dir, benvinguts i benvingudes a totes!

Esperem que gaudiu i que entre totes sortim enriquides de l’experiència.
Qualsevol dubte estem a la vostra disposició!

Rebeu una cordial salutació del Grup Promotor.
Lloc:Universitat Pompeu Fabra; campus ciutadella; edifici Jaume I, planta 0, aula 20.019 (Barcelona)
 
 
Sindicato Sindicat