Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Xa Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona

Data:Diumenge 06 Juliol, 2014, 11:00 - 19:30
Organitzador*:Mostra
Descripció: Últim dia de la Xa Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona. Consulta la resta del programa al web: http://llibreanarquista.net

11:00
ELS ANYS CONVULSOS: HISTÒRIA AMAGADA DE LA TRANSACCIÓ DEMOCRÀTICA (O QUAN LA LLIBERTAT ESTAVA AL NOSTRE ABAST)

Presentació dels llibres "El 1000 y la OLLA. Agitación armada, formación teórica y movimiento obrero en la España Salvaje" amb Ricard Vargas, exmilitant del MIL i coautor del llibre, i membres de l’editorial Klinamen; "Transición a la modernidad y transacción democrática" a càrrec d’Etcétera; "Morir Matando. El franquismo ante la práctica armada (1968-1977)" a càrrec de l’autor i historiador Pau Casanellas; "El caso Scala. Terrorismo de Estado y algo más" a càrrec de l’autor Xavier Cañadas.

14:00
DINAR VEGÀ

16:00
PUNK, CONTRACULTURA I COMPROMÍS POLÍTIC

Debat entorn al paper del punk com a expressió contracultural dins dels entorns llibertaris i antagonistes durant els últims 30 anys a l’Estat espanyol. Es tractaran qüestions com l'okupació, la creació de mitjans d'expressió i distribució propis; la relació del punk amb diverses lliutes com l'anarquisme, el feminisme, el veganisme, la insubmissió; la visibilitat de les dones, persones LGTB i migrants; l'assimilació i integració del punk DIY dins dels circuits dominants... i molt més! No hi haurà ponents ni experts. La teva aportació és important!
Lloc:Plaça del Sortidor (Poble-sec)
Preu:Gratuït
Mira també:llibreanarquista.net
 
 
Sindicato Sindicat