Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

[AureaSocial] Presentació del llibre “Les comunitats agroindustrials. Socialisme i autogestió. Volum I"

Data:Dimarts 27 Maig, 2014, 19:00 - 21:00
Organitzador*:AureaSocial
Descripció: Presentació del llibre "Les comunitats agroindustrials. Socialisme i autogestió. Volum I: Fonaments de la comunitat" a càrrec del seu autor, David Villar Poza.

Dimarts 27 de maig a les 19 hores, Sala 2-3.

"Inspirades en les societats descrites per alguns socialistes utòpics del segle XIX com els falansteris de Charles Fourier i l’actual moviment kibbutzim Israelià –de més d’un segle d’antiguitat–, les comunitats Agroindustrials descrites en aquest text, de clara arrel socialista científica i col·lectivista, aspiren a ser un model d’organització social i productiva basat en la cooperació i l’ajuda mútua. Un espai en el qual s’ha anul·lat la propietat privada dels mitjans de producció i en el qual tots els seus membres treballen en benefici propi i de tots els altres, vetllant els uns pels altres. Un lloc, en definitiva, en què es fan realitat molts dels objectius del socialisme científic, destacant per sobre de tots els altres la màxima que diu: 'de cadascú segons la seva capacitat, a cadascú segons les seves necessitats'."
Lloc:AureaSocial
Adreça:c/Sardenya 263 Sagrada Família
Mira també:www.aureasocial.org/2014/05/15/presentacio-del-llibre-les-comunitats-agroindustrials-socialisme-i-autogestio-volum-i-fon
 
 
Sindicato Sindicat