Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Grup d'estudi

Propera sessió del curs d’”Economia política”: dissabte 17 de maig

Data:Dissabte 17 Maig, 2014, 10:00 - 14:00
Organitzador*:Universitat Comunista dels Països Catalans (www.universitat.cat)
Descripció: Aquest dissabte 17 de Maig tenim la desena sessió del curs d'Economia Política amb la sessió "Involució econòmica del socialisme realment existent" a càrrec de Josep Cónsola.

En la sessió farem un repàs de les diferents experiències socialistes viscudes en el transcurs de la història; RDA, Bulgària, Txecoslovàquia... i un anàlisi econòmic d'aquestes experiències. Per tal de poder qüestionar-nos a posteriori quines podrien haver estat les causes del seu fracàs.

Com sempre ens trobarem a l'Ateneu Popular Flor de Maig de 10:00 a 14:00.

Per tal de que aprofundiu més en la matèria us adjunto un document elaborat per en J.Cónsola que seria interessant que us llegíssiu abans de la sessió; sota hi ha una nota explicativa per a la sessió del mateix Josep Cónsola.

"Fa uns anys vaig escriure el petit treball que us envio com a eix d'aquesta sessió de la UCPC, s’anomena “Anotaciones” doncs crec que no són més que això, unes pinzellades fetes amb pintura de diferents dates i llocs, informacions de la ex-URSS, i d'haver passat uns mesos al Institut de Ciències Socials del PCUS (escola central de quadres per militants estrangers de diversos partits comunistes). No es un text excessivament llarg, millor si el llegiu sencer, però si no es així us recomanaria que penséssiu quina resposta donar a les preguntes de les pàgines 28, 45 i 47 que estan subratllades amb vermell.
En el transcurs de la classe podreu prendre nota de diversa bibliografia sobre aquest tema.
Josep Cónsola".

Pels que no esteu inscrits/es al curs però vol assistir a la sessió i rebre el material; envieu un correu a info ARROBA universitat.cat.

Dit això, ens veiem aquest dissabte a l'Ateneu!
Qualsevol dubte ens podeu escriure a info ARROBA universitat.cat

Fins dissabte vinent!
Lloc:Poblenou (BCN)
Adreça:Ateneu Popular Flor de Maig c/Doctor Trueta nº195 (Poblenou) Parada de metro més propera; Llacuna (L4)
Preu:Obert a totes
 
 
Sindicato Sindicat