Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Exhibició oberta

Documental “Stop! Rodando el Cambio”

Data:Dimarts 06 Maig, 2014, 20:30 - 22:00
Organitzador*:laTroca Nou Barris
Descripció: El proper Dimarts 6 de Maig a les 20:30h hem organitzat la projecció del documental sobre decreixement “Stop! Rodant el canvi“. No ho dubtis i apropa’t a Llibrería En su Tinta al carrer Badosa 17, Prosperitat, on farem la projecció.

El documental ha estat dirigit per Alba González de Molina Soler i Blanca Ordóñez de Tena, però és el resultat d’un projecte col·lectiu que es defineix així :

“Amb aquest documental presentat en forma de road-movie i format per un equip de dones, pretenem mostrar una alternativa real i factible que es pot fer tant a nivell individual com col·lectiu. El corrent decreixentista agrupa a dia d’avui diverses pràctiques o formes de vida que moltes persones i col·lectius ja estan duent a terme. En el viatge mostrarem totes aquestes maneres d’entendre la vida, el consum, el respecte pel medi ambient, el treball, i el desig i la necessitat latent de participar activament en les preses de decisions tant polítiques com socials que regeixen les nostres vides. Totes tenen alguna cosa en comú: vivim en el mateix planeta, i aquest planeta és finit.

Començarem el nostre viatge en furgoneta per Espanya, seguit de Portugal i França. Per acostar l’espectador les pràctiques decreixentistes recorrerem des de ciutats fins ecoaldees i pobles en transició a la recerca de formes de vida alternatius i coneixent de prop a aquestes persones que ja estan duent a terme el canvi. Per a això comptarem, a més, amb l’opinió d’experts i teòrics que ens parlaran de la necessitat d’un model alternatiu que beneficiï totes les persones.

Oferirem a l’espectador una visió diferent d’entendre la societat, donant altres opcions a la manera de vida imperant.”
Lloc:Llibrería En su Tinta Carrer Badosa 17, Nou Barris Metro L4, Via Julia
Preu:Gratuit
Mira també:latroca.noubarris.org/2014/04/projeccio-documental-stop-rodando-el-cambio/
 
 
Sindicat