Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Reunió social

INAUGURACIÓ ATENEU ENTREBANC


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dissabte 05 Abril, 2014, 10:00 - 00:00
Descripció: El dia 5 s'inaugura un nou espai alliberat a la ciutat de Barcelona, l'Ateneu l'Entrebanc, situat al c/Urgell, 98 de Barcelona. Arrelant-se al teixit veïnal, dona pas a aquest seguit d'actes, als quals ens agradaria que fosiu presents i ens ajudesiu a difondre. Desde la IIa edició del mercat de Consum Ecologic i de proximitat del barri, fins al Cabaret del vespre, passant per una trobada d'activistes del barri i la presentació de l'espai, l'espai s'obre per a tothom que el necessiti demostrant la integració a la zona.
La jornada es durà a terme entre dos espais, l'Espai Germanetes i el propi Ateneu l'Entrebanc, conjuntament amb l'Assemblea de Barri de l'Eixample Esquerre i el grup de Consum Responsable de l'Eixample Esquerra, Recreant Cruïlles i Paelleros Antirrepre de St. Antoni.


10-14H. Mercat de Pagès

14h. Paella antirepre Sant Antoni

16h. Presentació Ateneu com espai debat i autogestió

16.30h Debats per l'acció política a E.E. i St Antoni

20h. FESTA INAUGURACIÓ amb Cabaret (teles, foc, DJs..)
Lloc:ATENEU L'ENTREBANC
Adreça:C/ URGELL, 98 URGELL
Mira també:www.ateneulentrebanc.tk
 
 
Sindicato Sindicat