Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats PIC de Can Masdeu

Data:Diumenge 30 Març, 2014, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció: .- 10:30 – 14:30h: Taller pràctic-teòric de la Cultura Seitai (3 de 3)
La Cultura Seitai encara és desconeguda..., tot i que ja fa 70 anys del seu descobriment (Japó 1940, H. Noguchi). Proposa no reprimir lo espontani sinó cultivar-ho, desenvolupar-ho, amb unes pràctiques molt senzilles i universals (Catsgen -moviment espontani, diàleg intern entre voluntari/involuntari- i Yuki -tacte d'escolta mútua-) que ajuden a recordar i confiar en la nostra natura intuïtiva, a posar atenció a la manifestació del nostre caràcter innat i els bloquejos, i permeten cultivar, flexibilitzar i unir el cos i la ment en el dia a dia, i ens menen a la salut autónoma, sense esforç, ni intervencionisme, ni teràpia, ni técniques, ni ideologies, ni dogmes espirituals... Acceptar lo espontani és un pas evolutiu, una arma socio-política, un plaer... Un cop prens consciència, ja és teu per sempre!

Per assistir al taller cal reservar plaça escrivint prèviament un correu a jordivizcainoguillen ARROBA gmail.com

Per a més informació: espontanews.blogspot.com.es

Important: al finalitzar el passat taller de Seitai (16 de març) el tallerista va trobar a faltar part del material de consulta -llibres i fascicles- que havia portat i presentat. Com que no havia especificat que el material era només per consultar, segurament alguna persona va creure que es podia agafar i se'l va endur. Si us plau, aprofiteu aquest tercer i últim taller de Seitai per tornar al tallerista els fascicles que us vàreu endur; gràcies!

Taller a càrrec de Jordi Vizcaíno


.- 10:30 – 14:30h i 16:30 – 20:30h: Taller d'acostament al Cante Flamenco
Taller dinàmic en el que oferirem diverses activitats relacionades amb el Cante Flamenco, amb la intenció de fomentar el seu coneixement i acostament. Pel matí introduirem el taller i visionarem una pel·lícula que ens durà a debatre sobre diversos temes. Per la tarda treballarem el Compás Flamenco i diversos Cantes.
Taller a càrrec de Senén López
.- 11:30 – 14:30h: Taller pràctic de construcció i reparació de murs de retenció amb pedra seca.
Aprendrem una tècnica mil·lenària de bioconstrucció: la utilització de la pedra seca per aixecar o reparar murs de retenció que previndran l'erosió dels sòls i la infiltració de l'aigua en zones de cultiu de secà en pendent.

Taller a càrrec de Gerald J., de Permacultura en Acción.

Per a més informació:
https://picasaweb.google.com/110459237145153568340/PermaculturaEnClimaMe


.- 12 – 14h: Presentació del grup i el projecte comunitari per repoblar Esblada
Som un grup de gent que estem desenvolupant un projecte comunitari per repoblar un poble abandonat que hi ha entre Igualada i Valls. Per fer-ho, necessitem ser al menys 14 unitats familiars disposades a anar-hi a viure (ara mateix en som 7), i molta gent que vulgui col·laborar en el disseny, la reconstrucció i la gestió. Amb aquestes xerrades informatives volem donar a conèixer el projecte, explicar en quin estat està, i anar creant una xarxa de col·laboració per tirar-ho endavant.


.- 12 – 14h: Ruta per descobrir la història i l'actualitat de Can Masdeu


.- 14:30h: Dinar popular agroecològic (4,5 euros)


.- 16 – 18h: Projecció del documental “Oligopoly 2” i xerrada sobre el model energètic
Companys de la Xarxa per la Sobirania Energètica ens presentaran aquest documental, que ha estat editat recentment per la “Plataforma por un Nuevo Modelo Energético”. A continuació, xerrarem sobre la situació del sistema energètic espanyol i europeu, i sobre com és possible un sistema energètic basat al 100% en renovables. També parlarem de diferents iniciatives que estant tractant de democratitzar la producció, la distribució i el consum d'energia a casa nostra, com ara cooperatives de consumidors, plataformes ciutadanes, etc.


.- 17 – 20h: Taller d'iniciació al Bondage
El Bondage és l'art de lligar i immobilitzar una persona amb cordes, cintes, roba, cinturons... Es basa en el consentiment previ i explícit de les dues o més persones que hi participen jugant rols actius/passius, respectivament, i es practica amb la finalitat d'obtenir plaer eròtic, estètic i/o somatosensorial. La lletra “B" de l''acrònim" BDSM ve de la paraula “bondage"; però practicar el bondage no implica necessàriament practicar sadomasoquisme, sinó que pot ser utilitzat com un finalitat en ell mateix, sense entrar en tècniques de sadomasoquisme.

Si no ho has provat mai i et pica la curiositat o si ja estàs iniciat/da però vols saber-ne més, vine a jugar a lligar i/o a deixar-te lligar en una atmosfera segura en la que seràs tu el/la que posi el límits.

Taller a càrrec de Martin Shaw.
Lloc:Barcelona
Preu:contribució volontaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat