Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Xerrada: “Fes-te un manolo, sense tocàr-te-la”

Data:Dissabte 22 Març, 2014, Tot el dia
Organitzador*:CSA Can Sanpere
Descripció: “Fes-te un manolo, sense tocàr-te-la”

L’anus, la més injuriada part del nostre cos, és la porta que ens obre a l’èxtasi des del perineu fins la coroneta. L’anus, políticamente incorrecte, objecte de burla, terror i tabú fosc, mentre ha estat tancat ha estat brutícia, però un cop obert és glòria, feliç intimitat i ens obre la porta a l’orgasme masculí que traspassa pell i intel·ligència, identitat i orientació, submissió i domini. Entre anus i esperit som quelcom, un canal, i el que som ho és en la mesura que som capaços dʼassumir, reconèixer i desafiar la nostra realitat per conquerir a voluntat el nostre desig. L’objectiu: coneixer-te millor, comprendreʼt més i descubrir com. (text extret: http://laciutatinvisible.coop/)

El taller l’impartirà en Manolo García (Barcelona, 1968), assistent i entrenador personal que investiga i difon l’orgasme anal sense masturbació des de fa anys. Per conèixer la seva tasca podeu visitar el seu blog (hazteunmanolo.blogspot.com) i treballa assistint a homes que volen eixamplar el seu horitzó mitjançant l’apoderament i la satisfacció. Com ell mateix afirma «Lʼexcercici responsable de la llibertat eixampla la veritat, i de vegades la veritat és orgàsmicament subversiva».



La xerrada tindrà lloc dissabte 22 de març a les 18h al CSA Can Sanpere (Premià de Mar). Les places són limitades i per tant cal preinscripció prèvia al correu tallercansanpere ARROBA gmx.es. Només apte per a persones de sexe masculí.

Podeu convidar a tothom que creieu que li pot interessar el tema ;)
Lloc:CSA Can Sanpere (Premià de Mar) a 5 min de l'estació de la RENFE de Premià de Mar
Preu:Gratuït
Mira també:csacansanpere.wordpress.com/
 
 
Sindicato Sindicat