Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Xerrada sobre el cas de repressió de les encausades del parlment.


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dilluns 24 Març, 2014, 18:30 - 20:30
Organitzador*:Assemblea Llibertària UB-Raval
Descripció: Xerrada diacrònica sobre el cas repressiu de les companyes encausades pels fets ocorreguts el passat 15 de Juny de 2011, "on milers de persones es concentraren a les portes del Parc de la Ciutadella de Barcelona per a manifestar la seva disconformitat amb uns pressupostos profundament antisocials que, aquell mateix dia, es votaven al Parlament de Catalunya. La convocatòria fou una decisió presa a partir d’un debat públic, obert, transparent i horitzontal a les multitudinàries assemblees de llavors.


Dies després, els Mossos d’Esquadra realitzaren 22 detencions aleatòries. Entre els dies 31 de març i 4 d’abril d’aquest 2014 es celebrarà el judici a l’Audiència Nacional de Madrid a 20 de les persones que foren detingudes".

Es pretén donar a conèixer el cas i donar suport a les companyes que estan patint de forma directa aquest procés de repressió política i judicial.

El #15J totes érem al Parlament, les nostres companyes no estan soles!

Jo també estava al Parlament i ho tornaria a fer!

--> Manifestació el 29M a les 18:30, Parlament.
Lloc:Facultat de Geografia i Història i Filosofia. De moment ens trobem al Local d'Estudiants, ja trobarem una aula (per confirmar!)
Adreça:C/ Montalegre 6
 
 
Sindicato Sindicat