Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Exhibició oberta

Cicle A.Rueda: Primera xerrada--> Recuperant la memòria de la transició: de la dictadura a la monarquia

Data:Dilluns 10 Març, 2014, Tot el dia
Organitzador*:AssLlibUB-Raval
Descripció: Aquest 14 de Març, es compleixen 36 anys de l'assassinat d'Agustin Rueda, pres que va participar de les lluites a les presons organitzades al voltant de la COPEL (Coordinadora de Presxs en lluita) com a militant llibertari.

Des de lAssembleaLlibertària UB-Raval volem dedicar el mes de Març a la seva memòria, recordant així una lluita enfocada a la dignitat i al seguiment d'uns ideals.

Des del 10 de Març fins al 28 de Març podrem gaudir de l'exposició que ens ha facilitat el col·lectiu "Amics d'Agustin Rueda" al segon pis de la Facultat de Geografia i Història i Filosofia (C/Montalegre 6) de la Universitat de Barcelona.

Al llarg d'aquest mes es realitzaran una serie de xerrades i activitats temàtiques per poder aprendre entre totes i per rescatar alguns fets que de vegades sembla que no interessa que es coneixin.

Comencem amb una xerrada el dia 10 de Març a les 19 h (Aula per confirmar) a la Facultat de Geografia i Història i Filosofia de la UB:

-RECUPERANT LA MEMÒRIA DE LA TRANSICIÓ: DE LA DICTADURA A LA MONARQUIA. EL CAS DE L'ASSASSINAT DE L'AGUSTÍN RUEDA (TRAUMES DE LA MEMÒRIA. QUAN LA REPRESSIÓ POLÍTICA QUEDA IMPUNE)

Anirem publicant les activitats!! Estigueu atentes!!!
Lloc:Facultat de Geografia i Història i Filosofia (C/Montalegre 6)
Adreça:(C/Montalegre 6)
Mira també:assembleallibertariaubraval.noblogs.org/
 
 
Sindicat