Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

Concentració contra la llei de l' avortament #ForaFeixistesDeLes NostresVides

Data:Dijous 20 Febrer, 2014, 19:00 - 00:00
Organitzador*:CNT-AIT Barcelona
Descripció: La Vocalia de Gènere de la CNT-AIT de Barcelona convoca concentració al davant de la catedral de Barcelona el proper 20 de febrer contra la llei de l' avortament.

El PP legisla amb la Bíblia a la mà: oda al feixisme retrògrad!! La Reforma de la llei de l'avortament del ministre Alberto Ruíz Gallardón és un altre atac al cos de la dona i a la llibertat de tots i totes .
El cos femení torna a ser objecte de lleis i ideologies , (mal ) tractat com una màquina (re - ) productora , sense desitjos i sense capacitat per decidir . Els úters separats de les voluntats . La integritat personal disseccionada : el teu cos d'una banda , la teva ment per l'altre . El primer passa a ser considerat com una màquina , funcions i terminis. La segona és més complexa . Però està tot inventat : se sotmet a una allau de contes xinesos sobre la responsabilitat i el sacrifici per al qual les dones hem nascut . Si això no funciona seràs degudament assotada amb la culpa i la deshonra .

Les dones volem ser lliures ! Els homes volem estar al costat de dones lliures ! Els nostres fills i filles volen ser lliures i nèixer de la voluntat ! Si posem la nostra capacitat de decisió , la nostra voluntat , extirpada en mans d'una llei, parirem fills , filles , sense.

Contra la Llei de l' Avortament de Gallardón !
Avortament lliure i gratuït !

#ForaFeixistesDeLesNostresVides!!!


Troba material sobre aquesta campanya a l' enllaç més abaix.
També pots seguir la campanya al Twitter amb el HT #ForaFeixistesDeLesNostresVides
Lloc:Davant la catedral de Barcelona
Mira també:archive.org/details/CAborto
 
 
Sindicato Sindicat