Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

"Les lluites d'alliberament actuals" a càrrec d'Iñaki Gil de San Vicente

Data:Divendres 07 Febrer, 2014, Tot el dia
Organitzador*:Universitat Comunista dels Països Catalans
Descripció:
Aquest cap de setmana comptarem amb una sessió doble a càrrec d'Iñaki Gil de San Vicente, pensador marxista lligat, des de la seva joventut, a la lluita d'alliberament del poble basc.
Ha treballat i desenvolupat una gran quantitat d'articles i llibres de temàtiques relacionades amb l'alliberament nacional, social i patriarcal, entenent aquests tres eixos com una mateixa lluita inseparable.

Així doncs...

Aquest Divendres 7 de Febrer a les 19:00 ens trobarem al Casal Independentista de Sant Andreu (El noi Baliarda) per abordar "Les lluites d'alliberament actuals" a càrrec d'Iñaki Gil de San Vicente.

I Dissabte 8 de Febrer de 10:00 a 14:00 ens trobarem a l'Ateneu Flor de Maig per abordar la sessió "Les teories antagòniques en econòmica política" a càrrec d'Iñaki Gil de San Vicente.


Com sempre us esperem a totes!
I ens disculpem novament per no poder oferir-vos encara un lloc fixe on fer les sessions.
Qualsevol dubte ens podeu escriure en aquest correu!

Com arribar-hi:

- Casal Independentista de Sant Andreu "El noi Baliarda": c/Ramon Batlle nº57 (https://maps.google.es/maps?f=q&source=s_q&hl=ca&geocode&authuser=0&q=Sa) Parades més properes : Linia vermella : Parades Fabra i Puig, Onze de Setembre o parada de tren (Renfe) Barcelona- Sant Andreu Comtal.



No hi podeu faltar!
Fins divendres i dissabte!
Lloc:C/Ramon Batlle nº57, Sant Andreu.
Preu:Obert a totes
Mira també:www.universitat.cat
 
 
Sindicato Sindicat