Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Viatge de camp/Sortida

[Baix Besòs] Primera sortida de la Secció de Muntanya a la Penya Ginesta (Garraf)

Data:Diumenge 16 Febrer, 2014, 09:00 - 00:00
Organitzador*:Grup Anarquista Sedició
Descripció: DIUMENGE 16 DE FEBRER

9h RENFE BADALONA

10h RENFE CASTELLDEFELS

La primera sortida de la Secció de Muntanya serà a Penya Ginesta que és una excel·lent zona d’escalada situada al Parc Natural del Garraf. Amb roca de tipus calcari i vies amb una gran varietat de nivells (des de III fins a 7a), és perfecte per fer un primer apropament a l’escalada esportiva. A més, la seva orientació cap al sud fa que rebi moltes hores de llum i que es pugui gaudir d’unes vistes del mar excepcionals.

Per arribar a la zona d’escalada haurem de fer una caminada d’aproximació d’una hora. Sortint de l’estació de Renfe de Castelldefels Platja, seguirem el passeig marítim fins al final, on tombarem a la dreta, passant per sota de la C-32, direcció la urbanització Ratpenat i seguint els cartells que indiquen el Parc Natural. Un cop sortim de la urbanització, continuarem pujant durant aproximadament 2 km, fins arribar a un aparcament (la Pleta). Arribats aquí, la zona d’escalada ens queda a mà dreta i hi accedirem a través d’un sender.

Es quedarà el diumenge 16 de febrer a les 9.00h a la renfe de Badalona, i sinó, per qui li vagi millor a les 10h a la renfe de Castelldefels.

Contra la competitivitat i l’individualisme, ara i sempre, salut, esport i anarquia!

Secció de Muntanya
Lloc:Penya Ginesta (Parc Natural del Garraf)
Preu:gratuit
Mira també:grupsedicio.noblogs.org/post/2014/02/05/seccio-muntanya-primera-sortida-de-la-seccio-de-muntanya-a-penya-ginesta-garraf/
 
 
Sindicato Sindicat