Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats centre social de Can Masdeu (PIC)

Data:Diumenge 26 Gener, 2014, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció: Programació diumenge 26 de gener

10:30 – 14:30h.: Taller pràctic i teòric de la Cultura Seitai: Catsgen i Yuki

Es pot cultivar la intuïció i la espontaneïtat? La Cultura Seitai encara és força desconeguda tot i que ja fa 70 anys del seu descobriment (Japó 1940, H. Noguchi). Proposa no reprimir lo espontani
sinó cultivar-ho, desenvolupar-ho, amb unes pràctiques molt senzilles i universals (Catsgen - moviment espontani, diàleg intern entre voluntari/involuntari - i Yuki - tacte d'escolta mútua) que ajuden a recordar i confiar en la nostra natura intuïtiva, a posar atenció a la manifestació del nostre caràcter innat i als bloquejos, i permeten cultivar, flexibilitzar i unir el cos i la ment en el dia a dia,
i ens menen a la salut autònoma, sense esforç, ni intervencionisme, ni teràpia, ni tècniques, ni ideologies, ni dogmes espirituals... Acceptar lo espontani és un pas evolutiu, una arma socio-política, un plaer: un cop prens consciència, ja és teu per sempre!

Per assistir cal portar roba còmoda, mitjons de recanvi, mocador o fular o pareo, màrfega o manteta, paper i llapis (opcional) i aigua.

S'acceptaran participants fins arribar a l'aforament de l'espai. Es prega puntualitat.

16:00 – 17:30h: Presentació del llibre “Adiós al crecimiento”

És el creixement la vareta màgica capaç de posar remei a tots els nostres problemes? Y si el creixement no és la solució, sinó el problema? No serà precisament un factor de crisi, una amenaça per el planeta i un obstacle per el benestar? Això és el que afirmen Jean Gadrey, Florent Marcellesi i Borja Barragué, els quals en el llibre “Adiós al crecimiento” proposen com alternativa una societat del viure bé en un món solidari i sostenible. Per presentar el llibre i emmarcar el debat contarem amb la presència de Florent Marcellesi, un dels autors.
18:00 – 19:00h: Projecció de la película “Malas noticias” (Too big to fail)
La pel·lícula gira entorn a la crisi financera de 2008 i es centra en la figura del aleshores Secretari del Tresor d'EEUU Henry Paulson (antic president de Goldman Sachs) i en les trames polítiques i financeres en les que Washington i Wall Street van decidir a qui rescatar i a qui deixar caure (Lehman Brothers).
16:30 – 19:30h: Taller de Biodansa
La biodansa ens convida a dansar la vida, a l’expressió saludable del que som, i per això no s’ha de saber ballar. És una proposta que ens porta a través de la música, el moviment, les emocions i el grup, a l’experiència intensa de l’Aquí i Ara, i a l’encontre autèntic d’un mateix, de l’altre i d’allò que ens envolta.

Places limitades, per reservar la teva escriu a biodansaambgracia ARROBA gmail.com

Per a més informació: https://www.facebook.com/biodanzaambgracia
Lloc:Barcelona
Preu:contribucio voluntaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat