Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Història dels corrents ideòlogics als Països Catalans a càrrec d'Agustí Barrera

Data:Dissabte 16 Novembre, 2013, 10:00 - 14:00
Organitzador*:Universitat Comunista dels Països Catalans
Descripció: [Descripció]

Aquest dissabte 16 de Novembre tenim la sessió "Història dels corrents ideològics als Països Catalans" a càrrec d'Agustí Barrera.

Tot al llarg del segle XX, l'anarquisme, el marxisme i l'independentisme (separatisme), han estat ideologies hegemòniques. A càrrec de l'Agustí Barrera, estudiarem la seva gènesi, evolució, interacció i praxis política.

Aquest dissabte la sessió NO SERÀ A LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA, per motius aliens a nosaltres, en el seu defecte, realitzarem la sessió AL CASAL INDEPENDENTISTA DE SANTS, JAUME COMPTE (c/muntades nº 24, tocant al parc de l'Espanya Industrial). A Barcelona.

La sessió serà com sempre de 10:00 a 14:00 a la sala d'actes del Casal Independentista de Sants, Jaume Compte. Línia verda (estació de Sants).

Qualsevol dubte podeu escriure a info ARROBA universitat.cat.

Feu difusió entre els i les companyes que assisteixen regularment a les sessions perquè no es confonguin de lloc i vinguin on sempre enlloc del Casal de Sants!

Moltes gràcies!

Com sempre us esperem a totes aquest dissabte!
Lloc:Casal Independentista de Sants (Jaume Compte); c/muntades nº24, a tocar al parc de l'Espanya Industrial, a Barcelona. Línia verda (Sants estació)
Preu:Obert a totes
Mira també:www.universitat.cat
 
 
Sindicato Sindicat