Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Primeres Jornades Parlament Ciutadà

Data:Dissabte 19 Octubre, 2013, Tot el dia
Organitzador*:Parlament Ciutadà (grup impulsor)
Descripció: Una vintena d’entitats, col•lectius i moviments socials es reuniran els dies 18 i 19 d’octubre al barri d’Hostafrancs per posar en comú les seves propostes de mesures urgents davant la situació de crisi sistèmica que vivim. La trobada la convoca el Grup Impulsor del Parlament Ciutadà, iniciativa liderada per l’arquitecta i mediadora Itziar González per canalitzar les inquietuds de la ciutadania i convertir-less en propostes concretes de millora i transformació social.
Les Jornades s’obriran divendres 18 d’octubre a les 18:30h a la sala d’actes de la Facultat de Biblioteconomia de la UB amb una ponència de Lina Gálvez (catedràtica d’Història i Institucions Econòmiques i col•laboradora d’ATTAC), a la qual seguirà una presentació del projecte de Parlament Ciutadà a càrrec d’Itziar González. Posteriorment, una taula de representants de moviments amb Ada Colau (PAH), Cristina Carrasco (Feministes de Catalunya), Jordi García Jané (Xarxa d’Economia Solidària) i Manolo Tomàs (Plataforma de Defensa de l’Ebre) donarà la visió dels diferents col•lectius davant la proposta de constituir un espai comú de debat permanent.
L’endemà, 19 d’octubre, se succeiran al Casinet d’Hostafrancs diverses taules rodones sobre problemàtiques sectorials amb l’objectiu comú de definir mesures urgents a adoptar per fer front a l’actual situació social. Al mateix temps, membres del Grup Impulsor del Parlament Ciutadà plantejaran als assistents les seves propostes de constitució i funcionament d’aquest Parlament, que ha de ser un contrapès de l’activitat política dels partits i que podria constituir-se durant el primer semestre del 2014.
Lloc:Casinet d'Hostafrancs
Adreça:Rector Triadó, 53
Preu:aportació voluntària
Mira també:parlamentciutada.cat
 
 
Sindicato Sindicat