Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats centre social de Can Masdeu (PIC)

Data:Diumenge 29 Setembre, 2013, Tot el dia
Organitzador*:Can Masdeu
Descripció:
Activitat de “Permacultura Diumenges”, amb formadors europeus de permacultura, i primera convocatòria de Boscos Comestibles de la temporada. Al matí, diverses persones que participen a una iniciativa de col·laboració europea entre formadors de permacultura (EPT – European Permaculture Teachers Partnership, http://permateachers.eu/) donaran una xerrada introductòria interactiva sobre permacultura i explicaran la ètica i els principis de la permacultura. A la tarda explicarem la feina que es va realitzar l’any passat en el marc del projecte “El Bosc Comestible de Can Masdeu”, un projecte de Permacultura Barcelona. També parlarem de quins poden ser els propers passos i accions del projecte. Debatrem entorn a com utilitzar i millorar els recursos i sistemes ja existents en Can Masdeu (‘aprofitament d’aigua, etc. ) i sobre la possibilitat de cear-ne de nous.

12:30 – 14:30h i 17:30 – 18:30h Taller/Xerrada de European Permaculture Teachers Partnership

16:30 – 17:30h Convocatòria dels Boscos Comestibles

17:30 – 19:00 Taller de dansa Oriental Descobreix la tècnica i virtuts de la dansa oriental. A través del teu cos, realitza un viatge a Orient, al desert, a les ones del mar o als batecs del tambor. Connectem amb el nostre cos, el nostre centre i donem forma a símbols tremendament femenins, com ara l’infinit, el cercle, les ones. Fem del ball un ritual, ballem entre i per a nosaltres, celebrant la vida. Has de portar un mocador per posar-nos al maluc i així potenciar el moviment.

19:00 – 20:30 Taller de Somnis Lúcids (1 de 5) En aquest curs de somnis lúcids, que tindrà lloc al llarg de 5 diumenges, practicarem els exercicis d’un curs d’autoaprenentatge sobre la pràctica de tenir somnis lúcids. Farem pràctiques per poder recordar els somnis, aprendre a distingir un somni de la realitat quan estem somiant, i a viure més plenament els nostres somnis. Els materials del curs són d’autoaprenentatge, així que si no pots assistir a alguna sessió no passa res, pots fer els exercicis al quadern. Materials del curs on-line: llibre (optatiu) de 200 pàgines i quadern d’exercicis de 76 pàg. en pdf

Nivell 1. Desenvolupa la teva capacitat per recordar els somnis i adonar-te del moment en que estàs somiant. Quants més somnis puguis recordar, més possibilitats tindràs d’aconseguir somnis lúcids. La col·lecció d’exercicis al final del nivell et prepara per realitzar les pràctiques d’altres nivells aconseguint un estat mental relaxat i concentrat. Tenir consciència de quan estàs somiant és essencial per tenir somnis lúcids, perquè et facilita poder distingir entre la realitat i el somni.
Nivell 2. Aprèn diverses tècniques per estimular la lucidesa. Els exercicis d’aquest nivell et preparen per desenvolupar amb efectivitat la potent tècnica INSULU, que es presentarà al nivell 3.
Nivell 3. Més tècniques d’inducció de lucidesa.
Nivell 4. Porta la teva consciència desperta al món dels somnis amb migdiades, ja que aquestes són molt útils per incrementar la nostra habilitat per tenir somnis lúcids.
Nivell 5. Aprèn com perllongar el teu estat somnolent, mantenir la teva lucidesa i despertar quan desitgis. A més, farem una serie d’activitats que podràs realitzar durant els teus somnis lúcids, les quals t’ajudaran a experimentar el plaer i la sensació de llibertat d’aquest estat.
Lloc:Barcelona
Preu:contribucio voluntaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat