Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Presentció Llibre “l’Amor lliure, Eros i l’Anarquia”

Data:Dimecres 16 Octubre, 2013, Tot el dia
Organitzador*:Aldarull Edicions
Descripció: Des de l’Aldarull Edicions volem presentar la la reedició del llibre “l’Amor lliure, Eros i l’Anarquia” aquesta vegada traduït al català. La primera versió editada al estat espanyol la va editar Txalaparta, a l’Argentina l’edità Utopia Libertaria i per tota sud Amèrica s’han editat moltes versions auto editades.

El 16 d’octubre a les 19h a la llibreria presentarem el llibre amb la presencia del l compilador Osvaldo Baigorria. També ens acompanyarà Arcadi Nai Pai, que en aquest aversió en català del llibre ha participat en l’epíleg.



Osvaldo Baigorria: Escriptor, periodista i docent argentí. Membre fundador d’una comunitat rural a les muntanyes rocoses del Canadà. Professor de la Facultat de Ciències Socials (UBA) de Buenos Aires, ha escrit en revistes alternatives com 2001, Crisis, Cerdos y Peces, El Periodista, El Porteño, Ajo Blanco, Mutantia, Uno Mismo, Página/30, El ojo mocho, Lote, La Mano, La Letra A… i ha publicat llibres en editorials independents com Utopia Libertaria, Mansalva, Campo de Ideas…

Arcadi Nai Pai: Procura fer de pages i activista. Viu entre la Vall de Querol i el Penedès. Ha pul.lulat pels moviments socials practicant molt diverses formes d’activisme, movent-se entre el moviment llibertari, l’esquerra independentista, col.lectius antipatriarcals, l’okupació, l’art urbà, la producció electrònica político-musical, la traducció i l’edició de textos i llibres a través de la distri Difón la Idea, i més últimament al repoblament rural i el qüestionament de la cultura de la monogàmia. Es membre de BrotBord.
Lloc:https://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=103480765386034526512.00047e290adc02200803f
Adreça:c/ Torrent de l'Olla 72
Preu:0
Mira també:aldarull.org/
 
 
Sindicato Sindicat