Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Reunió social

[Arenys de munt] I Universitat Popular d´estiu 7,8


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dissabte 07 Setembre, 2013, Tot el dia
Descripció: Falten pocs dies per la Universitat Popular d'Estiu

La I Universitat Popular d'Estiu serà els dies 7 i 8 de setembre de 2013 a l'Escola Sant Martí d'Arenys de Munt (El Maresme)



Com ja informava la setmana passada llibertat.cat enguany és la primera edició de la Universitat Popular d'Estiu que presenta un programa centrat en tres àmbits: economia social, història i llengua. Ampliem algunes informacions relacionades amb les inscripcions, allotjament i transport per tal de poder facilitar l'assistència als actes.



INSCRIPCIONS

L’assistència a les ponències és gratuïta, però amb prèvia preinscripció a l’Ajuntament.

La preinscripció s’haurà de formalitzar mitjançant el formulari que trobareu a la pàgina web www.arenysdemunt.cat o a les oficines d’atenció al vilatà/na, en horari de 2/4 de nou a les dues del migdia.

ALLOTJAMENT

Arenys de Munt disposa de diferents opcions d’allotjament en funció de les necessitats de cada persona.

Aquests allotjaments es troben repartits entre el casc urbà i les urbanitzacions (es requereix vehicle propi per arribar-hi).

Les persones interessades en reservar un allotjament es poden posar en contacte amb la Regidoria de Cultura i Ensenyament per a més informació, al telèfon 93 793 79 85 o al correu electrònic sruiz ARROBA arenysdemunt.cat

MÉS INFORMACIÓ

Si voleu consultar tota la informació referent a restaurants o establiments comercials, us podeu dirigir a l'apartat de turisme de la www.arenysdemunt.cat

COM ARRIBAR-HI

En transport públic: tren de rodalies fins a l’estació d’Arenys de Mar, i posteriorment bus a la mateixa estació fins a Arenys de Munt.

En cotxe: autopista C-32, sortida 109 direcció Arenys de Mar / Arenys de Munt, o N-II fins Arenys de Mar i, posteriorment, Crta. d’Arenys de Mar a Sant Celoni.
Lloc:ver datos web
Mira també:www.llibertat.cat/2013/08/i-universitat-popular-d-estiu-22799
 
 
Sindicato Sindicat