Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Passi de vídeo/Pel.lícula

Xerrada i projecció de la pel·lícula "4F. Ni oblit ni perdó"

Data:Divendres 19 Juliol, 2013, 21:00 - 00:00
Organitzador*:diferents col·lectius del Casc Antic
Correu-e de l'organitzador: cagestiocomunitaria@gmail.com
Descripció: a partir de les 21:00, al Forat i a l'aire lliure, diferents entitats del Casc Antic tenim el plaer de convidar-vos a la projecció de la pel·lícula "4F. Ni oblit ni perdó".
Es tracta d'un documental molt aclaridor sobre el cas 4F, un muntatge policial-judicial-polític que comença la nit del 4 de febrer del 2006 al nostre barri, més concretament a l'actual Palau Alòs del carrer Sant Pere Més Baix.
Una festa sorollosa, la guàrdia urbana que intervé, un urbano que cau per un cop al cap i acaba en coma. A partir d'aquí, detencions sense fonament, maltractaments, tortures, condemnes injustificades, tot amb la complicitat dels estaments polítics. Un muntatge contra persones innocents que o bé passaven per allà o portaven una estètica "sospitosa" per a les autoritats.
7 anys després, aquest documental co-finançat per multitud de persones individuals i diversos col·lectius, analitza i aclareix molts dels clarobscurs del cas.
Comptarem amb la presència de l'equip del documental, i també de la Mariana Huidobro, mare d'un dels acusats i condemnats, i de l'antropòleg Manuel Delgado, que també ha participat a la pel·lícula.
Amb aquesta projecció, a més, volem retre homenatge a la Patricia Heras, jove poeta acusada i condemnada per aquest cas que va acabar suicidant-se al 2011.
Lloc:Forat de la Vergonya
Adreça:Forat de la Vergonya - Casc Antic
Preu:gratuit
Mira també:rai.pangea.org/xerrada-i-projeccio-de-la-pel%C2%B7licula-4f-ni-oblit-ni-perdo/
 
 
Sindicat