Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Kafeta Menstrual

Data:Dissabte 13 Juliol, 2013, 17:00 - 09:00
Descripció: Kafeta Menstrual:

Exposició fotogràfica + Xerrada-debat amb Anna Salvia.

L'organització de la cafeta menstrual parteix de la necessitat de visibilitzar i compartir experiències i coneixements al voltant d'un fet quotidià com és el cicle menstrual.
La menstruació és un procés biològic, per tant l'hem de normalitzar i naturalitzar trencant així amb tòpics i tabús que romanen en nosaltres des de fa massa temps.
Aquesta és una qüestió poc tractada en les nostres relacions personals i socials i encara menys en els espais polítics. És aquesta la raó per la qual volem crear un espai on poder parlar obertament d'aquest tema i intercanviar dubtes i inquietuds que ens poden sorgir a totes.
Volem que l'espai sigui mixte ja que creiem que pot ser un lloc on les persones que no viuen l'experiència, també puguin apropar-se i compartir els seus dubtes sobre el tema i coneixe'l amb més profunditat.
No obstant no s'acceptarà cap tipus d'actitud ni comentari despectiu i que per tant pugui ferir la sensibilitat de les presents. Així doncs tampoc hi tenen cabuda persones amb actituds sexistes, homòfobes ni autoritàries. Durant la cafeta hi haurà material feminista així com mooncups, compreses de tela, espèculs, etc.

Ens veiem dissabte.


Una abraçada de trompes!
Lloc:CSOA La Llamborda
Adreça:c/ Amilcar 125. Parada de Metro Maragall
 
 
Sindicato Sindicat