Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Ca la Mari resisteix! Tornem a convocar esmorzar solidari a les 8.00 h a Pl. de les Palmeres

Data:Dimecres 19 Juny, 2013, Tot el dia
Organitzador*:Andreuenca
Descripció: Demà Dijous 20 de Juny tornem a convocar a veïnes i solidàries a esmorzar davant Ca la Mari a Pl. de les Palmeres 14 de la Vila de Sant Andreu del Palomar.

Estigueu atentes a possibles convocatòries d'emergència.

Ca la Mari resisteix, Ca la Mari és del Poble!

Cap desallotjament sense resposta!

-

INTENT D’ASSASSINAT!! AIXÒ ÉS EL QUE PASSA A SANT ANDREU!!

Dilluns 17 de Juny, 9:30 h del matí i el número 14 de la Plaça de les Palmeres és envaït per diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, agents judicials i serrallers, tots ells conscienciats que la seva acció immediata era d’allò més necessària. No podien permetre de cap manera el delicte que estava cometent la Maria: una dona de 75 anys amb problemes de cor, no podia continuar vivint a casa seva, feia temps que no podia pagar el lloguer. I això, aquesta colla no ho podien permetre.

No contents d’arrencar-la de casa seva, van anar més enllà: la van deixar tirada en un banc del davant de casa amb la seva bossa de medicaments i el sol mortificador típic del mes de juny. 7 hores!! 7 hores en un banc!! Esperant a que vingués la unitat mòbil de les urgències socials de Barcelona a la que van avisar els i les veïnes de la Maria. I quan van arribar les urgències socials la van tractar com allà on ella era asseguda, com a un banc, que ni sent ni pateix, que ni opina ni batega. Però això sí, ràpid es va preocupar l’Ajuntament d’enviar a l’enginyer per tenir cura de la tant important façana de la casa.

ABSÈNCIA D’AUXILI PER PART DE LES AUTORITATS!!

AIXÒ ÉS UN INTENT D’ASSASSINAT!!

EN EL TEU POBLE, EN EL TEU BARRI, EN EL TEU SANT ANDREU (EL TEU COR DE LA CIUTAT), PREVAL EL CAPITALISME SÀDIC. ES PRIORITZEN ELS DINERS A LES PERSONES!!

Vigila d’estar-te quieta….mou-te!! Que la pròxima pots ser tu o la teva Avui, les grans, els petits, les veïnes i els veïns han donat una resposta: tornar a obrir la casa de la Maria, tornar a omplir-la de vida.

CAP DESALLOTJAMENT SENSE RESPOSTA!!!
Lloc:Ca la Mari
Adreça:Pl. de les Palmeres 14, Sant Andreu del Palomar
Mira també:ptacsantandreu.wordpress.com/2013/06/19/intent-dassassinat-aixo-es-el-que-passa-a-sant-andreu/
 
 
Sindicat