Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Activitats centre social de Can Masdeu (PIC)

Data:Diumenge 09 Juny, 2013, 11:00 - 00:00
Organitzador*:PIC
Descripció: Dissabte 8:

11:00 - 19:00 Taller de LANDART

Este taller es una oportunidad para conocer los fundamentos del movimiento artístico y medioambiental denominado LANDART. Durante la primera sesión, nos acercaremos a los paisajistas más relevantes del movimiento y mostraremos varios de los proyectos artístico/reivindicativos desarrollados en la última época.

Éstos nos servirán como ejemplo para idear, en una segunda sesión, una intervención artística. Asimismo, debatiremos sobre los materiales disponibles para poder desarrollar nuestro propio proyecto creativo de LANDART.
Diumenge 9:

11:30 - 14:30h i 16 -18h: De veritat que no li tireu res? Prevenció i gestió de la salut de l'hort familiar ecològic

Text: De la mà d'en Xavier Fontanet, enginyer agrícola especialitat en agricultura ecològica, revisarem els aspectes bàsics que cal tenir en compte per tenir cultius sans i productius i quines són les malalties i plagues més freqüents i com podem prevenir-les i combatre-les amb mètodes naturals. El taller constarà d'una part teòrica breu i una altra de pràctica més llarga que realitzarem als horts de Can Masdeu i que inclourà observacions de bitxos i plantes amb el microscopi, construcció de refugis per a fauna beneficiosa i com fer autopreparats per a la lluita biològica contra les plagues a partir de plantes, compost, etc.

12:30 – 14:30: Pla d'energia participatiu per la “Eco-comunitat” de Sant Martí de Provençals, La Verneda i La Pau

L’energia, com sabem, és vital per a la nostra vida qüotidiana. Necessitem energia per moure’ns, per il·luminar-nos, per cuinar, per escalfar-nos… Però, què en sabem de l’energia? D’on prové? Quanta en gastem? Com afecta al planeta el nostre consum? Podem estalviar-ne? Algunes entitats estem treballant per trobar solucions a aquestes preguntes. Tenim una proposta d’actuacions per posar en pràctica als barris de Sant Martí de Provençals, la Verneda i la Pau, i volem presentar-vos-la perquè us uniu a nosaltres i fer un projecte millor, més gran i per a tot el nostre veïnat.

És per això que necessitem la implicació de tota la comunitat per decidir com ha de ser aquest procés, fer una diagnosi dels barris i organitzar diverses activitats per a tota la ciutadania, per aconseguir un canvi d’hàbits en el consum energètic. Volem construir el nostre projecte des d'una visió holística, propositiva i inclusiva. Organitza: Permacultura Barcelona

09:30-14:30: Consigue el Primer Nivel de Reiki Usui asistiendo a un taller teórico-práctico de 4-5 horas

Este taller esta dirigido a todas las personas que quieran abrirse al cambio y sientan la necesidad de experimentar que somos luz.

Reiki es Energía Universal canalizada, es una herramienta milenaria para sanar a través de tus manos, todos nacemos con Reiki, forma parte del ser humano. Con la iniciación volvemos a activar el canal energético, nos conectamos de nuevo con nuestra verdad, permitiendo que las energías más densas empiecen a liberarse.

El taller se centra en aprender lo esencial del Reiki, adquiriendo todos los conocimientos necesarios para iniciarte en la disciplina y seguir tu camino de libertad.

es imprescindible reservar plaza al email de sentimreiki ARROBA gmail.com o llamando al 687945331/ 633129171.

16:00 – 18:00: Projecció del documental "Sobren Raons" i debat sobre els Centres d'Internament d'Estrangers (CIEs)

Comptarem amb las realitzadores del documental i amb membres de la campanya "Tanquem els CIEs", que contextualitzaran el documental, actualitzaran la informació en relació a la situació actual i introduiran i moderaran el debat.
Lloc:Barcelona
Preu:contribucio voluntaria
Mira també:www.canmasdeu.net
 
 
Sindicato Sindicat