Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

MANIFESTACIÓ INTERNACIONAL Contra el DEUTE i la TROIKA (pça Universitat 19h)

Data:Dissabte 01 Juny, 2013, 19:00 - 00:00
Descripció: Dissabte #1J, manifestació internacional

“No pagarem el seu deute! Que es foti la troika!”

No devem no paguem! Que es foti la Troika! Juntes podem!

La Troika i els governs neoliberals estan utilitzant l'arma del deute per desposseir els pobles dels bens comuns (terra, aigua, llavors) els serveis públics i socials i enriquir les elits mundials.
Les polítiques de rescat de la banca i d'austeritat no serveixen per millorar l'economia i encara menys per garantir una vida digna als pobles del món. Tot el contrari estan encaminades a incrementar el deute públic per poder privatitzar, retallar i manllevar els recursos globals.
L'espiral de deute, austeritat i nou increment de deute va devastar les economies del pobles del sud global als anys 80 i 90 i ara ja amenaça a tot el planeta.
No permetrem que el' 1% ens continuï espoliant. Les organitzacions i col·lectius sotasignats ens mobilitzarem el dia 1 de juny.

Col·lectius que estem organitzant aquesta manifestació:

Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), Assemblea de Personal Interí i Substitut, CGT ensenyament,Ateneu Rebel,Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, Revolta Global, Marea Roja-Cultura en lluita, Ateneu Roig, Plataforma 8octubre,Plataforma SOS Cultura,Stop Bales de Goma, en lluita, Confederació Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Marea Pública de l'Hospitalet, Assemblea 15M Sant Martí la Verneda, TACEE Catalunya, Sí Soc Rendible de Telefònica, Papers per Tothom, USTEC-STEs (IAC), Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris, Ecologistes en Acció Catalunya, Assemblea de Sarrià Sant Gervasi, CGT-Catalunya, Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample, Assemblea 15M de Sants/Les Corts, Rereguarda en Moviment, CUP Barcelona, Papers i Drets per Tothom, Ojo con tu OJO, Tanquem els CIES, Coordinadora interzones docent, Lluita Internacionalista,Assemblea Gotic.

VIDEO CONVOCATORIA
http://www.youtube.com/watch?v=o6AhlPoTwYM&feature=player_embedded

http://23flluitesalcarrer.wordpress.com/

http://www.acampadadebarcelona.org/2013/05/29/1j-mani-no-pagarem-deute/

articulos
Todas las mareas contra la troika
http://www.publico.es/456373/todas-las-mareas-contra-la-troika
Lloc:19h Pça Universitat L1
Mira també:23flluitesalcarrer.wordpress.com/
 
 
Sindicat