Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Reunió social

21º FESTES ALTERNATIVES Korneya 2013

Data:Dissabte 01 Juny, 2013, Tot el dia
Descripció: FESTES ALTERNATIVES KORNEYÀ 2013

Aupa penya!
Arriben les XXI Festes Alternatives de Korneyà, i com cada any, volem dedicar una part d'elles a la reflexió sobre un tema d'actualitat que ens toca a totXs molt de prop i que ens afecta en molts aspectes de la nostra vida.
Enguany volem reivindicar les alternatives al capitalisme.
Vivim en una època en que el capital ha arribat a uns extrems en què s'ha convertit en una de les formes de violència més directa en la nostra societat. Malgrat que en formem part d'ella, i que en major o menor grau ens afecta, som conscients que hem d'acabar amb el capitalisme i construïr nous ponts cap a una nova societat que no depengui del capital.
El sistema capitalista no és compatible amb la garantia dels drets socials dels individus/persones, al contrari, accentúa cada cop més les desigualtats socials.
A dia d'avui patim clars exemples de la violència que aquest sistema exerceix sobre nosaltres: la precarietat laboral, els desallotjaments (desnonaments), la "crisi" econòmica que pateixen els bancs i l'Estat i que directament estan fent pagar a la classe obrera...un modus vivendi que cada dia ens ofega més i del qual no en volem formar part. Per això fem una crida a que tothom prengui consciència dels temps en els què vivim i reivindicar que una alternativa és possible, ara més que mai.
Tenim dret a viure la vida sense haver de formar part d'una cadena que ens obliga des del dia en que naixem a ser persones econòmicament productives i rentables per a la societat i l'Estat; ens inculquen la competitivitat enlloc de la cooperació per a poder ser persones reconegudes socialment, una manera que té el poder de destruïr la consciència col·lectiva per a què continuem depenent d'ell i continui per sobre nostre: "divide i vencerás".
Des d'aquí reivindiquem les diferents alternatives al capitalisme que dia rere dia intentem reballar:
l'assemblearisme, l'autoorganització, l'okupació, la cooperació, l'autogestió... També volem recordar que aquestes festes, són de totXs i que es tracta d'una activitat autogestionada on promovem la participació de tots els col·lectius que s'hi vulguin implicar i que no hi ha cap ànim lucratiu, tots els beneficis van destinats a diferents causes socials/polítiques.

SALUT, ANTIFEIXISME i MORT AL CAPITAL!!!


CARTELL

http://okupaskny.moviments.net/files/2013/05/cartelldefinitiu_web.jpg


PROGRAMA

http://festeskny2013.weebly.com/programa.html
Lloc:VER PLANO WEB carretera del prat poligono almeda cerca FGC Almeda 5 min L5 Gavarra, Cornella centre 15 min poligono almeda,
Preu:gratix
 
 
Sindicat